Hem / Bemanning

Bemanning

Genom att anlita Montico kan ni smidigt och effektivt säkra tillfälliga kompetensbehov samtidigt som det ger er tryggheten att ha en flexibel personalstyrka som kan justeras med kort varsel när behovet plötsligt svänger.

Auktoriserat bemanningsföretag med över 25 års erfarenhet

Med över 25 års erfarenhet inom bemanningsbranschen så vet vi att det kan vara svårt att förutse framtida personalbehov. Genom att hyra in personal från oss kan du snabbt täcka upp tillfälliga kompetensbehov vid till exempel sjukdom, semester eller för att hantera perioder av högre arbetsbelastning.

Med Montico vid din sida får du också en långsiktig bemanningspartner som gör att du enkelt kan justera personalstyrkan när behovet av personal plötsligt svänger, vare sig det ökar eller minskar. Vi ser till så att ni alltid har rätt nivå av bemanning på plats – du slipper oron över att vara under- eller överbemannad.

Vi tar hela arbetsgivaransvaret för vår uthyrda bemanningspersonal. Det frigör tid för dig att ägna åt företagets kärnverksamhet. Konsulten är anställd hos oss och vi betalar lön, sociala avgifter och står för övriga kostnader vid exempelvis ledighet, semester och sjukdom. Alla våra konsulter omfattas av kollektivavtal.

Vårt mål är alltid att både våra kunder och konsulter ska vara nöjda. Vi värderar öppen kommunikation och ser det som en viktig del av vårt samarbete. Våra konsultchefer besöker både er och våra konsulter regelbundet för att säkerställa att allt fungerar som det ska. 

Fördelar med bemanning

N

Effektiv lösning för dina tillfälliga personalbehov

N

Enkelt att justera personalstyrkan efter rådande behov

N

Du slipper tidskrävande anställningsprocesser

N

Vi tar hela arbetsgivaransvaret – du fokuserar på att arbetsleda

N

Hyr först, rekrytera sen – lär känna personal innan du anställer

Därför ska du välja Montico

N

Specialister på bemanning med över 25 års erfarenhet

N

Helhetsleverantör inom kompetensförsörjning

N

Auktoriserat bemanningsföretag

N

ISO-certifierade: 9001, 14001 & 45001

N

Stark lokal förankring på de orter vi är verksamma

Vi kan hjälpa dig med bemanning inom

På Montico har vi en bred erfarenhet av att bemanna inom en rad olika yrkesgrupper, från svetsare och montörer till ekonomer och IT-personal. Oavsett om ditt företag behöver en kort- eller långsiktig lösning, kan vi hjälpa er att hitta rätt personer för att möta ert behov.

Industri

N

Svetsare

N

CNC-OPERATÖRER

N

Montörer

N

Svarvare

N

Mekaniker

El och energi

N

Elektriker

N

Servicetekniker

N

Underhållstekniker

N

Elmontörer

N

VVS-tekniker

Bygg och anläggning

N

Anläggare

N

Snickare

N

Asfaltsläggare

N

Fibertekniker

N

tEAMLEDARE

Lager och logistik

N

Lagerarbetare

N

Truckförare

N

Yrkeschaufförer

N

Orderplockare

N

Arbetsledare

Tjänstemän

N

Ekonomer

N

Administratörer

N

Inköpare

N

HR-specialister

N

Kundtjänstmedarbetare

Svårt att hitta personal med rätt kompetens?

Det råder stor kompetensbrist inom många yrkesområden på arbetsmarknaden. Söker du en specifik kompetens som just ditt företag behöver, erbjuder Montico en lösning i form av rekryteringsutbildningar.

Det innebär att vi genom vår utbildningsverksamhet skräddarsyr en yrkesutbildning helt baserat på ditt företags kompetensbehov. Efter utbildningen väljer du att hyra in eller anställa deltagarna som då har precis den kompetens du eftersöker.

Så här går det till

Två rekryteringskonsulter från Montico skrattar.

På Montico vill vi förstå just dina unika behov när det kommer till personal. Vår bemanningsprocess är därför skräddarsydd för att säkerställa den perfekta matchningen för både dig och våra konsulter.

1) Behovsanalys

Vi börjar med att ta reda på dina behov och diskuterar de roller och kompetenser du behöver. Därefter utformar vi en kravprofil och söker fram de personer som bäst matchar ditt behov med hjälp av vår egna kandidatdatabas och via annonsering.

2) Välj konsult

Vi presenterar de mest lämpade konsulterna för ditt uppdrag. När du gjort ditt val, sköter vi anställningsprocessen och sedan är personen redo för sitt konsultuppdrag hos er.

3) Tillsättning och uppföljning

Konsulten är på plats. Vi har regelbunden kontakt för att säkerställa att allt fungerar som det ska och är alltid redo att göra justeringar om behoven förändras.

Auktoriserat bemanningsföretag logga.

Vår auktorisation – din trygghet

Montico är ett auktoriserat bemanningsföretag med över 25 års erfarenhet av att hyra ut personal. Vår auktorisation är din garanti för att vi är en seriös och pålitlig bemanningsleverantör.

Dessutom erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti om vi, mot förmodan, inte lever upp till dina förväntningar. Med Montico som partner kan du vara säker på att du får hög kvalitet på kompetens och service.

Våra kunder om samarbetet med Montico

”Montico gör intervjuer löpande och har alltid kandidater klara som passar oss och som kan börja inom en vecka. Samarbetet funkar jättebra. De är flexibla och snabba och bra på att hitta rätt.”

Elin Nording

HR-partner, ProfilGruppen

”Samarbetet med Montico har funkat jättebra. Vi behöver inte lägga en massa tid på att leta och sortera. De förstår oss och vad vi är ute efter. De levererar bra kandidater hela tiden.”

Hans Andersson

Produktionschef, Mastec Solutions

”Montico är väldigt lyhörda för vilken sorts profil vi behöver och bra på att ta fram kandidater som passar. Vi har en bra kontakt, kommunikationen fungerar bra och de förstår vår kravbild väldigt bra.”

Peter Ljung

Produktionschef, Balco

Corroventa logga.
Modulpac logga.
AQ Enclosure logga.
AQ Enclosure logga.
Wexiödisk AB logga.
MSM logga.

Har du frågor kring bemanning?

Vill du prata med någon av våra bemanningsexperter för att få rådgivning kring vilken personallösning som passar dig och ditt företag bäst? Klicka på knappen nedan för att kontakta oss!