Hem / Om oss

Om Montico

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekryteringbemanning, utbildning och matchningstjänster. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.

Vår vision

Vi på Montico vill med våra tjänster göra skillnad för både individ, kund och näringsliv genom att:​

Z

Bidra till att individer växer genom kompetens- och personlig utveckling och att de skapar nya möjligheter för sig på arbetsmarknaden.

Z

Bidra till att våra kunder kan behålla och vidareutveckla sin förmåga till framgångar på respektive marknad.

Z

Bidra till att näringslivet och samhället i de regioner där vi verkar, utvecklas så att individers och företags framgång fortlöpande stärks.

Kvalitet och miljö

Vi är auktoriserade inom alla våra verksamhetsområden och arbetar efter certifierade processer för att säkra kvaliteten på våra tjänster.

Loggor på Monticos auktorisationer

Våra auktorisationer

Montico är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings-, utbildnings-, omställnings-, och matchningsföretag. Auktorisationerna är utfärdade av respektive branschorganisation och förnyas en gång om året efter granskning i auktorisationsnämnden.

Monticos ISO-certifieringar

Certifieringar

Montico är certifierade enligt ISO 9001 kvalitetsledningssystem. Det innebär att vårt ledningssystem, som inkluderar våra processer och arbetssätt, är godkända enligt denna ISO-standard. Ledningssystemet förbättras kontinuerligt och följs upp genom årliga revisioner.

Vi är också certifierade enligt ISO 14000, som är samlingsnamnet för de standarder som handlar om miljöledning. Dessa standarder skapar i sin tur ett miljöledningssystem som är integrerat i verksamheten på Montico.

Vi är också certifierade enligt standarden för systematisk arbetsmiljöledning ISO 45001. Standarden ska hjälpa företag och organisationer att jobba systematiskt med arbetsmiljön och ställer bland annat krav på psykosocial arbetsmiljö, ledningens engagemang och medarbetarnas delaktighet.

Våra policyer

Relaterade länkar

Loggor på Monticos auktorisationer

Vårt hållbarhetsarbete

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Närbild på händer som håller på med en dator.

Visselblåsarpolicy

Läs mer om vår visselblåsarpolicy här.

Kvinna sitter i ett kontor.

Leverantörsinformation

Hitta information för leverantörer här.