Hem / Jobba som konsult

Jobba som konsult

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du är anställd hos Montico, men arbetar på något av våra kundföretag. Som konsult får du ett omväxlande och utvecklande jobb.

Möjlighet att utvecklas

Uppdragen kan vara långa eller korta, på heltid eller deltid. Men du kan vara säker på att du får ett omväxlande jobb som ger dig möjlighet att prova på olika arbetsuppgifter och olika typer av organisationer. Detta ger dig en fantastisk möjlighet att skaffa erfarenhet från många olika branscher och arbetsplatser. Och alla nya människor du träffar gör att ditt kontaktnät snabbt växer.

Trygg anställning

Samtidigt som arbetet som konsult erbjuder en spännande vardag, är det tryggt att arbeta hos oss eftersom du omfattas av ett kollektivavtal som reglerar dina rättigheter och skyldigheter.

Nära kontakt med din konsultchef

För att se till att du får bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra jobb och trivas på din arbetsplats, vill vi ha en nära kontakt med dig. Din konsultchef besöker dig varje vecka och hjälper dig att hitta nya uppdrag.

Dorothea blev anställd på Arq Design efter att först ha hyrts in som konsult från Montico

Genom vår bemanning har vi i dagsläget flera hundra anställda konsulter som jobbar hos våra kundföretag genom uthyrning. En av dem är Dorothea Horvat. Läs om hennes syn på jobbet som konsult och vilka fördelar det har.

Vill du börja jobba som konsult?

Då kan du registrera ditt CV hos oss så blir du sökbar för våra rekryterare som kontaktar dig om det dyker upp en tjänst som passar din profil. Klicka på knappen nedan för att komma igång!