Hem / Jobba som konsult

Jobba som konsult

Att arbeta som konsult hos Montico innebär att du är anställd hos oss men arbetar på något av våra kundföretag. Du får ett omväxlande och utvecklande jobb med stora möjligheter att utforska nya företag och branscher.

Upptäck nya möjligheter som konsult

Om du är ute efter att jobba som bemanningskonsult så har du kommit till rätt ställe! Vi hjälper dig att hitta spännande och utmanande jobbmöjligheter inom en mängd olika branscher. Oavsett om du är intresserad av att jobba inom industri, lager & logistik, kundtjänst, ekonomi, administration, kontor med mera så har vi kontakter och erfarenhet som gör att vi kan hitta rätt placering för just dig.

Som bemanningskonsult hos oss får du möjlighet att testa på en rad olika roller och branscher. Vill du byta spår och prova på något nytt? Då kan konsultyrket vara den perfekta dörröppnaren för dig. Ta chansen att utforska dina möjligheter med oss.

Vad krävs för att jobba som konsult?

En vanlig missuppfattning är att du måste ha specialistkompetens för att kunna arbeta som konsult – så är inte fallet. Det finns ingen specifik utbildning eller erfarenhet som krävs för att bli konsult. Däremot kan vissa jobb kräva särskild kompetens.

Generellt kan man säga att personliga egenskaper som att du är självgående, driven, villig att lära dig nya saker och liknande är avgörande för att lyckas som konsult, oavsett om du har en relevant utbildning eller erfarenhet eller inte.

Fördelar med att jobba som konsult

Möjlighet att utvecklas

Som bemanningskonsult hos Montico får du ett omväxlande jobb som ger dig möjlighet att prova på olika arbetsuppgifter och skaffa dig värdefull erfarenhet.

Trygg anställning

Samtidigt som arbetet som konsult erbjuder en spännande vardag, är det tryggt att arbeta hos oss eftersom du omfattas av ett kollektivavtal som reglerar dina rättigheter och skyldigheter.

Chans att testa en ny bana

Som bemanningskonsult har du möjlighet att testa nya branscher och yrken. Perfekt för dig som precis kommit ut på arbetsmarknaden eller helt enkelt vill testa något nytt.

Så går det till

Som bemanningskonsult hos Montico så anställs du först av oss, och arbetar därefter på något av våra kundföretag. Du får en konsultchef på Montico som hjälper dig att hitta ett passande jobb och komma i gång med arbetet. Konsultchefen har nära och regelbunden kontakt med dig för att se till att du trivs på arbetet.

Vår auktorisation – din trygghet

Montico är ett auktoriserat bemanningsföretag med över 25 års erfarenhet av bemanning. Det har gjort oss till experter inom vårt område och är din garanti för att vi är en seriös och pålitlig bemanningsleverantör.

Vi har jobbat som konsulter via Montico

Paul tvekade aldrig att bli konsult

Paul tvekade aldrig att bli konsult

För Paul var det inga tveksamheter när han blev erbjuden jobb som bemanningskonsult på Montico, fastän det egentligen var dags att gå i pension. ”Det var bara att köra”.

Låter det intressant?

Då kan du registrera ditt CV hos oss. Vi kan då hitta dig i vår CV-databas och kontakta dig om det dyker upp ett jobb som vi tror skulle passa dig. Klicka på knappen nedan för att komma igång.