Hem / Registrera CV

Registrera CV

Välkommen att registrera ditt CV hos oss så blir du sökbar för våra rekryterare. Välj den ort/orter som passar dina önskemål, fyll i dina uppgifter och ladda upp ditt CV. Det är möjligt att registrera sig på flera orter. Behöver du uppdatera ditt CV? Kontakta oss.

Nytt system för CV-registrering

Nu har vi på Montico gjort ändringar för att göra processen så smidig som möjligt för dig som besöker oss för att registrera ditt CV. Nedanför ser du de vanligaste frågorna och instruktioner för hur du gör din registrering.

Hur registrerar jag mitt CV hos Montico?

Det är en enkel procedur att registrera CV hos oss. Välj någon av orterna ovanför och fyll sedan i dina uppgifter i formuläret. Dina uppgifter förvaras tryggt i vår CV-databas och kan endast användas av våra rekryterare. Vi följer givetvis de lagar och förordningar som gäller för hantering av personuppgifter (GDPR).

Jag har registrerat CV tidigare - är min registrering borta nu?

Om du registrerat ditt CV eller på annat sätt haft kontakt med våra rekryterare inom de senaste 24 månaderna så finns ditt CV kvar i vår databas. Enligt GDPR ska uppgifter äldre än 24 månader tas bort ur databasen.

Kontakta oss

Har du några frågor kring CV-registrering eller behöver du uppdatera ditt CV? Då kan du kontakta oss direkt på 010-265 95 00 eller info@montico.se.