Hem / Registrera CV

Registrera CV hos oss

Välkommen att registrera ditt CV hos oss så blir du sökbar för våra rekryterare som kan kontakta dig om det dyker upp en tjänst som matchar din profil.

Välj ort för att registrera ditt CV

Montico har bemannings- och rekryteringsverksamhet på över 20 orter i landet. Klicka på någon av orterna i listan nedan för att registrera ditt CV på den ort som du söker jobb i.

Välj ort

Helsingborg

Jönköping

Karlskrona

Kristianstad

Linköping

Ljungby

Lund

Markaryd

Mjölby

Norrköping

Olofström

Ronneby

Torsås

Tranås

Vetlanda

Vimmerby

Värnamo

Västervik

Växjö

Älmhult

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna kring CV-registrering hos Montico. Har du ytterligare frågor så kan du kontakta oss på:
010-265 95 00 eller info@montico.se.

Hur registrerar jag mitt CV?

Det är en enkel procedur att registrera CV hos oss. Klicka på någon av orterna i listan och fyll sedan i dina uppgifter i formuläret. Dina uppgifter förvaras tryggt i vår CV-databas och kan endast användas av våra rekryterare. Vi följer givetvis de lagar och förordningar som gäller för hantering av personuppgifter (GDPR).

Vad händer när jag registrerat mitt CV?

När du registrerat ditt CV hos Montico så blir du sökbar för våra rekryterare som kan kontakta dig om det dyker upp en tjänst som matchar din profil.

Hur uppdaterar jag mitt CV?

Om du har gjort ändringar i ditt CV och önskar att registrera den senaste versionen hos oss, så laddar du upp ditt nya CV på samma sätt som du gjorde när du först registrerade dig hos oss. 

Behöver du hjälp?

Om du behöver hjälp med din CV-registrering eller har frågor om hur det går till så är du välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig.