Hem / Registrera CV

Registrera ditt CV hos oss

Välkommen att registrera ditt CV hos oss så blir du sökbar för våra rekryterare som kan kontakta dig om det dyker upp en tjänst som matchar din profil.

Behöver du göra ändringar i ditt CV? Då kan du enkelt ladda upp ditt nya CV igen på samma sätt som du gjorde när du först registrerade dig hos oss. Genom att göra detta får vi den senaste versionen i vår databas.

Vanliga frågor och svar

Hur registrerar jag mitt CV?

Det är en enkel procedur att registrera CV hos oss. Välj någon av orterna ovanför och fyll sedan i dina uppgifter i formuläret. Dina uppgifter förvaras tryggt i vår CV-databas och kan endast användas av våra rekryterare. Vi följer givetvis de lagar och förordningar som gäller för hantering av personuppgifter (GDPR).

Vad händer efter att jag registrerat mitt CV?

När du registrerat ditt CV hos Montico så blir du sökbar för våra rekryterare som kan kontakta dig om det dyker upp en tjänst som matchar din profil.

Hur uppdaterar jag mitt CV?

Om du har gjort ändringar i ditt CV och önskar att registrera den senaste versionen hos oss, så laddar du upp ditt nya CV på samma sätt som du gjorde när du först registrerade dig hos oss.

Behöver du hjälp kring detta kan du kontakta vår växel på 010-265 95 00.