Hem / Registrera CV

Registrera CV

Välkommen att registrera ditt CV hos oss så blir du sökbar för våra rekryterare!

Nytt system för CV-registrering

Nu har vi på Montico gjort ändringar för att göra processen så smidig som möjligt för dig som besöker oss för att registrera ditt CV. Nedanför ser de vanligaste frågorna och instruktioner för hur du gör din registrering.

Hur registrerar jag mitt CV hos Montico?

Det är en enkel procedur att registrera CV hos oss. Klicka in på länken nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret. Dina uppgifter förvaras tryggt i vår CV-databas och kan endast användas av våra rekryterare. Vi följer givetvis de lagar och förordning för hantering av personuppgifter (GDPR).

Registrera ditt CV hos oss ›

Jag har registrerat CV tidigare - är min registrering borta nu?

Om du registrerat ditt CV eller på annat sätt haft kontakt med våra rekryterare inom de senaste 24 månaderna så finns ditt CV kvar i vår databas. Enligt GDPR ska uppgifter äldre än 24 månader tas bort ur databasen.

Hur uppdaterar jag mitt gamla CV?

Om du sedan tidigare registrerat ett CV hos oss och vill ändra dina uppgifter så följer du länken nedan och registrerar dig på nytt med dina senaste uppgifter. Detta upprepar du varje gång du vill uppdatera ditt CV.

Kontakta oss

Har du några frågor kring CV-registrering eller behöver du hjälp med att registrera ditt CV? Då kan du kontakta oss direkt på 0200-76 70 00 eller info@montico.se.