Hem / Rekrytering

Rekrytering

Att rekrytera nya medarbetare kan vara både tidskrävande och kostsamt om det blir fel. Monticos erfarna och certifierade rekryteringskonsulter har lång erfarenhet av att rekrytera såväl kvalificerade chefer som specialistkompetens och produktionspersonal inom de flesta branscher.

Auktoriserat rekryteringsföretag

Montico är ett auktoriserat rekryteringsföretag med över 20 års erfarenhet av att hjälpa företag rekrytera personal. Våra erfarna rekryteringskonsulter matchar både tjänstemän och kollektivpersonal inom de flesta branscher och yrkesområden.

Utifrån en detaljerad kravprofil som vi tar fram tillsammans med er, genomför och administrerar vi hela rekryteringsprocessen – annonsering, urval, intervjuer, personlighetstester och referenstagning. Allt ni behöver göra är att genomföra slutintervju och beslut om anställning.

Dedikerat team för varje rekrytering

En effektiv rekrytering bygger på kunskap, erfarenhet och engagemang tillsammans med en evidensbaserad metodik. Vår process är kvalitetssäkrad och vi lämnar 100% nöjd kund-garanti på alla våra rekryteringsuppdrag.

Hos oss får du en egen rekryteringskonsult som är med under hela rekryteringsprocessen och ett helt team med spetskompetens inom rekrytering, search och marknadsföring. Vårt teambaserade arbetssätt gör oss flexibla och säkrar hög kvalitet och snabb service när det gäller att hitta de bästa kandidaterna för ditt behov. Läs mer om vår rekryteringsprocess här.

Del av rekrytering – när du behöver avlastning

Om du inte behöver hjälp med hela rekryteringsprocessen kan vi hjälpa dig med enstaka delar av den. Du väljer själv hur mycket och med vad du behöver avlastning. Det kan vara allt i från att skriva en proffsig annons för att attrahera rätt sökande, till ansökningsurval, intervjuer eller tester.

Om du själv ansvarar för rekryteringsprocessen kan det ibland vara värdefullt att få en objektiv och opartisk bedömning av slutkandidaterna, en så kallad second opinion, från ett rekryteringsföretag. Detta kan vi på Montico göra genom en djupintervju tillsammans med en personlighetsanalys.

Bli certifierad rekryterare genom Montico

Våra rekryterare är certifierade enligt DNV GL standard för certifierade rekryterare. Det är en garanti för att rekrytering via Montico sker enligt regler och lagar på ett professionellt sätt vid alla typer av rekryteringar.

Montico är dessutom godkänd som leverantör av utbildning inför certifieringen. Vi erbjuder dig som jobbar med personal eller HR en utbildning till certifierad rekryterare.

Nyligen tillsatta uppdrag

Redovisningsekonom 

Key Account Manager

Ordermottagare

Laboratorieassistent

Marknadskoordinator

Inköpschef

Innesäljare

Arbetsledare

Nätverkstekniker

Företag som anlitat Montico

Artex logga.
Renz logga.
Steeltec logga.
Schur Flexibles logga.
Releasy logga.

Låt våra erfarna rekryteringskonsulter säkra din nästa rekrytering

Spara tid och låt våra erfarna och skickliga rekryteringskonsulter hjälpa dig att hitta rätt medarbetare. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag som erbjuder nöjd kund-garanti på alla våra rekryteringsuppdrag.

Relaterade sidor

Svetsare står i verkstadsmiljö med en person som svetsar i bakgrunden.

Bemanning

Montico hjälper dig med att hyra personal i alla lägen och matchar dina behov med rätt kompetens. Oavsett bransch eller yrkesroll.

En chef håller i en onboarding-process med en medarbetare.

Onboarding – så lyckas du

Kontraktet är påskrivet och du har äntligen hittat rätt kandidat för jobbet. Men har du en plan för hur din nya medarbetare ska introduceras till jobbet för att få en bra start?

Rekryterare letar efter passiva kandidater.

5 skäl att leta efter passiva kandidater

Skickliga, erfarna och hängivna – fördelarna med att leta efter din nya medarbetare bland personer som redan har ett jobb är många.