Hem / Rekrytering

Rekrytering

Att rekrytera nya medarbetare kan vara både tidskrävande och kostsamt om det blir fel. Monticos erfarna och certifierade rekryteringskonsulter har lång erfarenhet av att rekrytera såväl kvalificerade chefer som specialistkompetens och produktionspersonal inom de flesta branscher.

Auktoriserat rekryteringsföretag

Montico är ett auktoriserat rekryteringsföretag med över 25 års erfarenhet av att hjälpa företag rekrytera personal. Våra erfarna rekryteringskonsulter matchar både tjänstemän och kollektivpersonal inom de flesta branscher och yrkesområden.

Utifrån en detaljerad kravprofil som vi tar fram tillsammans med er, genomför och administrerar vi hela rekryteringsprocessen – annonsering, urval, intervjuer, personlighetstester och referenstagning. Allt ni behöver göra är att genomföra slutintervju och beslut om anställning.

Dedikerat team för varje rekrytering

En effektiv rekrytering bygger på kunskap, erfarenhet och engagemang tillsammans med en evidensbaserad metodik. Vår process är kvalitetssäkrad och vi lämnar 100% nöjd kund-garanti på alla våra rekryteringsuppdrag.

Hos oss får du en egen rekryteringskonsult som är med under hela rekryteringsprocessen och ett helt team med spetskompetens inom rekrytering, search och marknadsföring. Vårt teambaserade arbetssätt gör oss flexibla och säkrar hög kvalitet och snabb service när det gäller att hitta de bästa kandidaterna för ditt behov. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Del av rekrytering – när du behöver avlastning

Om du inte behöver hjälp med hela rekryteringsprocessen kan vi hjälpa dig med enstaka delar av den. Du väljer själv hur mycket och med vad du behöver avlastning. Det kan vara allt i från att skriva en proffsig annons för att attrahera rätt sökande, till ansökningsurval, intervjuer eller tester.

Om du själv ansvarar för rekryteringsprocessen kan det ibland vara värdefullt att få en objektiv och opartisk bedömning av slutkandidaterna, en så kallad second opinion, från ett rekryteringsföretag. Detta kan vi på Montico göra genom en djupintervju tillsammans med en personlighetsanalys.

Bemanningslösningar för tillfälliga behov

Står du inför ett tillfälligt personalbehov? Montico erbjuder effektiva bemanningslösningar för att hjälpa er klara av hög belastning, frånvaro eller andra tillfälliga utmaningar. Vi matchar er med kompetenta och engagerade konsulter som är redo att bidra till er verksamhet.

Säkra kontinuitet och kvalitet i er verksamhet och spara samtidigt tid och resurser. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa er.

Nyligen tillsatta uppdrag

Redovisningsekonom 

Key Account Manager

Ordermottagare

Laboratorieassistent

Marknadskoordinator

Inköpschef

Innesäljare

Arbetsledare

Nätverkstekniker

Företag som anlitat Montico

Artex logga.
Renz logga.
Steeltec logga.
Schur Flexibles logga.
Releasy logga.

Låt våra erfarna rekryteringskonsulter säkra din nästa rekrytering

Spara tid och låt våra erfarna och skickliga rekryteringskonsulter hjälpa dig att hitta rätt medarbetare. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag som erbjuder nöjd kund-garanti på alla våra rekryteringsuppdrag.

Relaterade sidor

Bemanningskonsult från Montico jobbar på lager.

Bemanning

Montico hjälper dig med att hyra personal i alla lägen och matchar dina behov med rätt kompetens. Oavsett bransch eller yrkesroll.

DNV GL certifieringsmärke.

Förberedande utbildning för att bli certifierad rekryterare

Monticos rekryterare är certifierade enligt DNV GL standard. Vi är även godkända som leverantör av förberedande utbildning för att bli certifierad rekryterare för dig som jobbar med personal eller HR.

Rekryterare letar efter passiva kandidater.

5 skäl att leta efter passiva kandidater

Skickliga, erfarna och hängivna – fördelarna med att leta efter din nya medarbetare bland personer som redan har ett jobb är många.