Hem / Bemanning / Bemanning bygg och anläggning

Bemanning inom bygg och anläggning

Bygg- och anläggningsarbeten är ofta projektbaserade och tillfälliga vilket kan göra det svårt att förutse personalbehovet. Bemanningskonsulter gör det möjligt att justera personalstyrkan utan att själv behöva anställa eller avsluta en anställning.

Flexibel och smidig lösning på ert personalbehov

Personalbehovet inom bygg och anläggning kan skifta från dag till dag. Bemanning är en smidig lösning som gör det möjligt att anpassa personalstyrkan utefter det aktuella behovet.

När du hyr in personal från oss på Montico så tar vi hela arbetsgivaransvaret. Personen är anställd hos oss och vi betalar lön, arbetsgivaravgifter och övriga kostnader. Du hyr in personal för tiden du har behov och betalar bara för arbetade timmar.

Erfarna inom bygg och anläggning

Vi på Montico har många års erfarenhet av att hjälpa företag att hitta rätt personal inom bygg och anläggning. Vi har konsulter som arbetar i flera projekt hos de stora företagen i branschen. Exempel på tjänster vi tillsätter inom bygg och anläggning är:

Namnlöst-3

Trädgårds- och markanläggning

Våra konsulter utför anläggningsarbete och markarbete i utemiljö inom park och trädgård, infrastruktur och VA. Exempel på arbeten är byggnationer, framföra maskiner, asfaltering, plattläggning, stensättning och rörläggning samt traditonellt parkarbete inklusive renhålllning.

byggochanläggning

Fiber och telecom

Våra konsulter utför underhåll och installationer
av främst kopparnät men även fibernät. Exempelvis felavhjälpning på kablar förlagda i marken och
i luften samt förändring av befintlig anläggning och
installation av fastighetsnät direkt hos konsument.

Därför väljer du Montico som bemanningsleverantör

Z

Över 25 års erfarenhet

Sedan 1996 har vi verkat i bemanningsbranschen och hjälpt företag att hitta rätt kompetens till sina verksamheter.

Z

Auktoriserat bemanningsföretag

Att vi är auktoriserade innebär att du som kund kan vara säker på att vi är en seriös och kvalitativ leverantör av bemanningstjänster.

Z

Nöjd kund-garanti

Genom vår nöjd kund-garanti ger vi dig vår försäkran om en lyckad tillsättning.

Kontakta oss med ditt behov

Har du några frågor eller funderingar kring bemanning? Då kan vi hjälpa dig. Fyll i formuläret så återkommer någon av våra bemanningsexperter inom kort.

Genom att skicka in formuläret så godkänner du vår integritetspolicy.