Hem / Bemanning / Bemanning bygg och anläggning

Bemanning inom bygg och anläggning

Bygg- och anläggningsarbeten är ofta projektbaserade vilket kan göra det svårt att förutse personalbehovet. Låt oss hjälpa dig att justera personalstyrkan utan att själv behöva anställa eller avsluta en anställning.

Flexibla personallösningar för bygg- och anläggningsbranschen

Bygg- och anläggningsprojekt varierar i omfattning och längd. Genom att anlita Montico kan du smidigt anpassa din personalstyrka efter rådande personalbehov. Det ger dig möjlighet att till exempel tillfälligt öka arbetsstyrkan vid hög arbetsbelastning samt undvika överkapacitet när det är lågsäsong.

När du hyr in personal från oss tar vi hand om hela arbetsgivaransvaret. Personen blir anställd hos oss och vi administrerar och tar hand om lön, arbetsgivaravgifter och övriga kostnader. Du hyr in personal för tiden du har behov och betalar bara för arbetade timmar, vilket gör bemanning till en tids- och kostnadseffektiv personallösning.

Vi på Montico har många års erfarenhet av att hjälpa företag att hitta rätt personal inom bygg och anläggning. Vi har konsulter som arbetar i flera projekt hos de stora företagen i branschen. Det innebär att du kan känna dig trygg i vår expertis inom branschen och säkerställa att du med hjälp av Montico anlitar personal med rätt kompetens för att genomföra projekten på bästa möjliga sätt.

Därför väljer du Montico som bemanningsleverantör

N

Över 25 års erfarenhet

Sedan 1996 har vi verkat i bemanningsbranschen och hjälpt företag att hitta rätt kompetens till sina verksamheter.

N

Auktoriserade

Att vi är auktoriserade innebär att du som kund kan vara säker på att vi är en seriös och kvalitativ leverantör av bemanningstjänster.

N

Nöjd kund-garanti

Genom vår nöjd kund-garanti ger vi dig vår försäkran om en lyckad tillsättning.

Exempel på roller som vi tillsätter

Vi har erfarenhet av att rekrytera och bemanna många olika tjänster inom bygg och anläggning. Några av de vanligaste är:

N

Anläggare

N

Snickare

N

Fibertekniker

N

Asfaltsläggare

N

Parkarbetare

Auktoriserat bemanningsföretag logga.

Vår auktorisation – din trygghet

Montico är ett auktoriserat bemanningsföretag med över 25 års erfarenhet av att hyra ut personal. Vår auktorisation är din garanti för att vi är en seriös och pålitlig bemanningsleverantör.

Dessutom erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti om vi, mot förmodan, inte lever upp till dina förväntningar. Med Montico som partner kan du vara säker på att du får hög kvalitet på personal och service.

En person klipper en häck med en häcksax.

Så går processen till

Montico erbjuder en effektiv bemanningsprocess inom bygg och anläggning. Vi analyserar dina behov, tar fram en detaljerad kravprofil och söker sedan kandidater genom bland annat målgruppstyrd annonsering och våra nätverk. Vi genomför intervjuer, presenterar lämpliga kandidater för dig att träffa och erbjuder introduktion och löpande uppföljning för nöjdhet, allt för att säkerställa att både du och konsulten är nöjda med uppdraget.

Behöver du personal inom bygg och anläggning?

Då kan vi hjälpa dig. Fyll i formuläret så återkommer någon av våra bemanningsexperter inom kort.

Genom att skicka in formuläret så godkänner du vår integritetspolicy.