Hem / Rusta och matcha

Rusta och matcha

Behöver du hjälp med att komma ut i arbete? Då har du hittat rätt! Varje år coachar vi hundratals personer till arbete. Du får en personlig handledare som visar vilka möjligheter som finns och guidar dig från början till slut i jobbsökandet.

Guidning och coachning

Hos oss får du en personlig handledare som utifrån just dina behov och förutsättningar ger dig rätt verktyg och rustar dig för att komma ut på arbetsmarknaden.

Vi matchar fram dig till jobb eller studier genom bland anant regelbundna individuella samtal, studie- och yrkesvägledning, företagskontakter, studiebesök, workshops och mycket mer.

Hos Montico är du i goda händer. Vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa människor till arbete via vår bemanningsverksamhet.

Goda chanser till jobb

Montico har även verksamhet inom bemanning och rekrytering. Detta gör att vi har goda kontakter med företag i regionen och regelbundet får in nya lediga jobb vilket ökar dina chanser att komma ut i arbete om du går Rusta och matcha hos oss. Vi har dessutom ett stort utbud av egna utbildningar som du kan gå för att öka dina chanser att få jobb.

På Rusta och matcha får du hjälp med att…

Skriva CV och personligt brev

Att skriva ditt CV och personliga brev på ett bra sätt kan vara avgörande för om du får jobbet du sökt eller inte. Vi hjälper dig med det.

Hitta jobb

Det finns massor av sätt att söka jobb på som många inte känner till. Vi lär dig allt om vart jobben finns och hur du söker dem.

Skapa kontakt med företag

Det kan vara svårt att på egen hand komma i kontakt med företag. Våra handledare hjälper dig underlätta den kontakten.

Vem kan gå Rusta och matcha?

Tjänsten riktar sig mot alla som är arbetssökande – gammal som ung. Det kostar ingenting att gå Rusta och matcha och du behöver inte heller ha några förkunskaper för att kunna delta. Det enda kravet som finns på dig är att du är inskriven på Arbetsförmedlingen.

Här finns Rusta och matcha

Karlskrona

Ronnebygatan 42
371 33 Karlskrona
0200-76 70 00
info@montico.se

Olofström

Vällaregatan 30
293 38 Olofström
0200-76 70 00
info@montico.se

Så här söker du till Rusta och matcha

Kontakta oss gärna eller kom in på något av våra kontor som vi listat på denna sida så kan vi prata mer om hur vi kan hjälpa dig. Våra öppettider är måndag-torsdag kl 08:00-12:00. Vi har dessutom öppet hus i Karlskrona varje måndag kl 09:00-11:00 och i Olofström varje fredag mellan kl 10:00-12:00.

Porträttfoto på Genet Adam.

REFERENS

Genet fick jobb efter en månad

Genet Adem är 23 år och kom till Sverige från Eritrea för tre år sedan. Efter SFI-studier började hon på Rusta och matcha hos Montico, där hon fick hjälp med att skriva CV och leta jobb. Månaden därpå fick hon jobb som personlig assistent på Frösunda Omsorg i Karlskrona.

Läs mer om hur Genet fick jobb via Rusta och matcha →

Har du funderingar eller behöver hjälp?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss direkt på 0200-76 70 00 eller fylla i formuläret nedan. Vi återkommer så snart som möjligt.

Relaterade sidor

Handledare för Stöd och matchning står med block i handen.

Stöd och matchning

Stöd och matchning vänder sig till dig som behöver hjälp med att hitta jobb. Vi guidar dig genom jobbsökandet.

Läs mer om Stöd och matchning ›

Två konsulterchefer diskuterar lediga jobb hos Montico.

Lediga jobb

Hos oss hittar du jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal.

Våra lediga jobb ›

En man står i verkstadsmiljö med en telefon i handen.

Arbetsmarknadsutbildning

Genom att gå en arbetsmarknadsutbildning hos oss får du chansen att skaffa dig ny, efterfrågad kompetens.

Se våra arbetsmarknadsutbildningar ›