Hem / Rusta och matcha / För arbetsgivare

Rusta och matcha för arbetsgivare

Genom Rusta och matcha hittar många företag kompetent personal som är redo att hoppa in direkt och göra skillnad i verksamheten. 

Anställa personal från Rusta och matcha

Till våra 10 matchningskontor i mellersta och södra Sverige får vi dagligen in nya deltagare med kompetenser inom en mängd olika yrkesområden. Till de vanligaste kompentenserna hör industriarbetare, lager-/logistikarbetare, lokalvårdare, vårdpersonal, omsorgspersonal, skolpersonal, butik/handel, service & restaurangpersonal med mera.

Våra handledare träffar kontinuerligt våra deltagare och har därmed bra kännedom om vilka kompetenser de besitter. Vi coachar deltagarna för att de ska få rätt förutsättningar att kunna jobba hos er. För att få möjlighet att forma och lära upp deltagaren efter er verksamhet, är det vanligt att vi inleder med en praktikperiod där du och deltagaren får möjlighet att lära känna varandra bättre.

Vi coachar in deltagarna i din verksamhet

Har ditt företag löpande behov av personal? Det är tidskrävande att hitta personal och är resurserna knapra så kan det vara svårt att hinna med. Vi har samarbete med flera företag som vi regelbundet presenterar kandidater från Rusta och matcha för och sedan coachar in dem i deras verksamhet. Det sparar både tid och resurser när det uppstår personalbehov.

R

Hungrig och startklar arbetskraft

Varje dag börjar nya, arbetssugna kandidater med unika kompetenser på våra matchningsorter. Det innebär att du hittar tillgänglig arbetskraft hos oss som är redo att hoppa in i din verksamhet direkt. Våra handledare har full koll på vilka deltagare som passar din verksamhet bäst.

R

Inledande praktik

Ett vanligt upplägg vi har med våra kunder är att deltagarna först får testa på att arbeta hos er genom en praktik. Det ger dig och deltagaren möjlighet att lära känna varandra och se om det kommer att funka i det långa loppet.

R

Stöttning under hela processen

Vi är med och stöttar i hela processen utöver att presentera de tillgängliga kandidaterna. Vi kan bland annat ge rådgivning om processen samt möjligheterna till anställningsstöd.

Willys hittar personal hos Monticos matchningstjänster

Willys i Olofström har i flera år samarbetat med Montico som coachar arbetssökande så att de ska få rätt förutsättningar för att kunna jobba på Willys. Samarbetet underlättar för Willys att hitta personal och ger samtidigt arbetssökande en möjlighet att komma ut i arbetslivet.

Montico Karlskrona

Ronnebygatan 42
371 14 Karlskrona

Kontaktperson:

Annika Qvarfordt
0455-788 53
annika.qvarfordt@montico.se 

Montico Olofström

Vällaregatan 22
29338 Olofström

Kontaktperson:

Raili Svensson
0454-20 09 96
raili.svensson@montico.se

Montico Norrköping

Ståthögavägen 48
602 23 Norrköping

Kontaktperson:

Hanita Melin
hanita.melin@montico.se
011-500 10 57 

Montico Mjölby

Kungsvägen 67
595 41 Mjölby

Kontaktperson:

Dalia Moshe
dalia.moshe@montico.se
0142-65 51 05

Montico Kristianstad

Sjöcronas gata 3
291 53 Kristianstad

Kontaktperson:

Sonja Espeter
sonja.espeter@montico.se
044 30 00 904

Montico Tranås

Västra vägen 14
573 41 Tranås

Kontaktperson:

Susanne Nilsson
susanne.nilsson@montico.se

0140-59 90 08

Montico Vetlanda

Stortorget 3
574 32 Vetlanda

Kontaktperson:

Emil Vikman
emil.vikman@montico.se
0383-40 00 40

Montico Växjö

Kungsgatan 1B
352 51 Växjö

Kontaktperson:

Annica Blomstrand
annica.blomstrand@montico.se
0470-78 81 92

Montico Ljungby

Vislandavägen 11
341 38 Ljungby

Kontaktperson:

Kjell-Åke Nordahl
kjell-ake.nordahl@montico.se
0372-75 99 56

Montico Älmhult

Eriksgatan 1
343 30 Älmhult

Kontaktperson:

Christina Tengbom
christina.tengbom@montico.se
047-078 81 92

Här finns Rusta och matcha hos Montico

Montico erbjuder Rusta och matcha i Karlskrona, Kristianstad, Ljungby, Mjölby, Norrköping, Olofström, Tranås, Vetlanda, Växjö och Älmhult. Du hittar kontaktuppgifter till ditt närmsta Rusta och matcha-kontor i kartan.

Auktoriserat rekryteringsföretag logga

Vi är ett auktoriserat matchningsföretag

Montico är ett auktoriserat matchningsföretag. Det innebär att du kan vara trygg med oss och lita på att vi är en seriös leverantör med hög kvalitet på våra tjänster. Varje år coachar vi hundratals personer till arbete eller studier genom våra matchningstjänster.

Är du i behov av personal? Vill du höra mera om vilka kompetenser vi har inne just nu? Har du funderingar kring tjänsten?

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare. Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig