Hem / Rusta och matcha 2 / För arbetsgivare

Rusta och matcha 2 för arbetsgivare

Genom Rusta och matcha 2 hittar många företag kompetent personal som är redo att hoppa in direkt och göra skillnad i verksamheten.

Anställa personal från Rusta och matcha 2

Till våra 10 matchningskontor i mellersta och södra Sverige får vi dagligen in nya deltagare med kompetenser inom en mängd olika yrkesområden. Till de vanligaste kompentenserna hör industriarbetare, lager-/logistikarbetare, lokalvårdare, vårdpersonal, omsorgspersonal, skolpersonal, butik/handel, service & restaurangpersonal med mera.

Våra handledare träffar kontinuerligt våra deltagare och har därmed bra kännedom om vilka kompetenser de besitter. Vi coachar deltagarna för att de ska få rätt förutsättningar att kunna jobba hos er. För att få möjlighet att forma och lära upp deltagaren efter er verksamhet, är det vanligt att vi inleder med en praktikperiod där du och deltagaren får möjlighet att lära känna varandra bättre.

Vi coachar in deltagarna i din verksamhet

Har ditt företag löpande behov av personal? Det är tidskrävande att hitta personal och är resurserna knapra så kan det vara svårt att hinna med. Vi har samarbete med flera företag som vi regelbundet presenterar kandidater från Rusta och matcha 2 för och sedan coachar in dem i deras verksamhet. Det sparar både tid och resurser när det uppstår personalbehov.

Fördelar med att anställa våra deltagare på Rusta och matcha 2

N

Startklar arbetskraft

Varje dag börjar nya, arbetssugna kandidater med unika kompetenser på våra matchningsorter. Det innebär att du hittar tillgänglig arbetskraft hos oss som är redo att hoppa in i din verksamhet direkt. Våra handledare har full koll på vilka deltagare som passar din verksamhet bäst.

N

Inledande praktik

Ett vanligt upplägg vi har med våra kunder är att deltagarna först får testa på att arbeta hos er genom en praktik. Det ger dig och deltagaren möjlighet att lära känna varandra och se om det kommer att funka i det långa loppet.

N

Stöttning under hela processen

Vi är med och stöttar i hela processen utöver att presentera de tillgängliga kandidaterna. Vi kan bland annat ge rådgivning om processen samt möjligheterna till anställningsstöd.

Willys hittar personal hos Monticos matchningstjänster

Willys i Olofström har i flera år samarbetat med Montico som coachar arbetssökande så att de ska få rätt förutsättningar för att kunna jobba på Willys. Samarbetet underlättar för Willys att hitta personal och ger samtidigt arbetssökande en möjlighet att komma ut i arbetslivet.

Auktoriserat matchningsföretag - logga

Vi är ett auktoriserat matchningsföretag

Montico är ett auktoriserat matchningsföretag. Det innebär att du kan vara trygg med oss och lita på att vi är en seriös leverantör med hög kvalitet på våra tjänster. Varje år coachar vi hundratals personer till arbete eller studier genom våra matchningstjänster.

Är du i behov av personal? Har du funderingar kring tjänsten?

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare. Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.