Hem / Rekrytering / Kontor och administration

Låt oss hitta din nästa kontorskollega

Står du inför utmaningen att snabbt fylla viktiga roller inom kontor och administration? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig täcka ditt kompetensbehov.

Experter på bemanning och rekrytering inom kontor och administration

Kontors- och administrationspersonal har en nyckelroll för att verksamheten ska löpa på effektivt. Det är viktigt att ha rätt person för jobbet, både med rätt kvalifikationer och framför allt som passar in i företagskulturen.

Genom att anlita Montico får ni experthjälp med att hitta rätt personal som matchar era behov och bidrar till att optimera driften hos er. Med våra bemannings- och rekryteringslösningar kan vi täcka både kort- och långsiktiga personalbehov.

Bemanning – flexibilitet när du behöver det 

Behöver du omedelbar lösning utan långsiktiga förbindelser? Vår bemanningstjänst ger dig möjlighet att hyra in kvalificerade konsulter inom kontor- och administration, redo att hoppa in och göra skillnad från dag ett.

N

Flexibla lösningar

Korttids- eller långtidsuppdrag, helt anpassade efter ditt behov.

N

Kvalitetssäkring

Vår noggranna urvalsprocess garanterar rätt kompetens för uppgiften.

N

Administrativ enkelhet

Vi hanterar all personaladministration – du fokuserar på att arbetsleda.

Rekrytering – hitta den perfekta matchningen

Letar du efter en mer långsiktig lösning? Låt våra rekryteringsproffs ta hand om hela processen. Från att identifiera behov till att presentera den perfekta kandidaten – vi säkerställer att ditt team växer med rätt personer.

N

Grundlig behovsanalys

Vi förstår ditt företags unika behov och kultur.

N

Dedikerat team med specialister

Specialister inom rekrytering, search och marknadsföring för varje uppdrag.

N

Stöd genom hela processen

Från intervjuer till slutlig anställning, vi är med dig på varje steg.

Exempel på roller som vi tillsätter

Vi har erfarenhet av att rekrytera och bemanna många olika tjänster inom kontor och administration. Några av de vanligaste är:

N

Administratör

N

HR-generalist

N

Kundsupport

N

Kontorsassistent

N

HR business partner

N

Löneadministratör

N

Inköpare

N

Receptionist

Auktoriserat rekryteringsföretag logga.

En trygg samarbetspartner

Montico är ett auktoriserat rekryteringsföretag med över 25 års erfarenhet. Vi arbetar efter en certifierad process och använder evidensbaserad metodik för att kvalitetssäkra alla steg. Vi erbjuder dessutom nöjd kund-garanti på alla våra rekryteringsuppdrag.

För varje uppdrag tillsätter vi ett dedikerat team med specialister inom rekrytering, search och marknadsföring. Detta säkerställer hög kvalitet, snabb service och stor flexibilitet när det gäller att hitta rätt kandidater för just era behov.

Våra kunder om samarbetet med Montico

Jag litar verkligen på Monticos bedömning. De är bra människokännare och vi har alltid varit jättenöjda med dem vi fått in på företaget. Vi har en väldigt bra relation med Montico och de känner oss väldigt bra.

John Aston

Head of Engineering, Artex AB

”Det är viktigt att de vi anställer har rätt personliga egenskaper, att de passar in i gruppen och trivs hos oss. Där förstår vi verkligen varandra, Montico och vi. Vi är jättenöjda med de personer vi fått in.”

Johan Thyni

VD, Steeltec Boxholm AB

”Samarbetet med Montico funkar otroligt bra. Det som utmärker samarbetet är kommunikationen. De är extremt noga med att hålla oss uppdaterade och ge oss all information under processen.”

Emma Sjöqvist

Affärs- och verksamhetsutvecklare, Releasy AB

Låt oss hitta din nästa kontorskollega

Söker du personal inom kontor och administration? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Genom att skicka in formuläret så godkänner du vår integritetspolicy.