Montico i Värnamo

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchning till jobb. Hör av dig så får vi se hur vi kan hjälpa just dig.

Besöksadress:

Jönköpingsvägen 15,
331 34 Värnamo
(Gummifabriken)

Telefon:

010-265 95 00
(Växel)

E-post:

Växelns öppettider:

Måndag till fredag
08:00 – 16:30

Lunchstängt
12:00 – 13:00

Rekrytering och bemanning i Värnamo

Söker du personal? Kontakta oss! Vi har över 25 års erfarenhet av att matcha företags behov med rätt kompetens. Vi är dessutom auktoriserade inom bemanning och rekrytering vilket är din garanti för att vi är en seriös och pålitlig leverantör. Med Montico som partner kan du vara säker på att du får hög kvalitet på kompetens och service.

Fyll i detta kontaktformulär så återkommer vi med mer information om hur vi kan lösa ditt personalbehov. Vi ser fram emot att höra av dig!

Utbildning i Värnamo

För företag erbjuder vi skräddarsydda företagsutbildningar antingen på plats hos företaget eller i våra utbildningslokaler. Vi erbjuder också öppna kurser som startar fasta datum under hela året.

 

Jobb i Värnamo

Kontakta oss om du söker jobb i Värnamo med omnejd! Vi har många alternativ med anställningar inom flera branscher och roller, både som tjänsteman och kollektivarbetare.

Du har möjligheten att arbeta som konsult genom att bli anställd på Montico och utföra uppdrag hos olika företag, eller att bli rekryterad direkt till något av våra kundföretag. Låter det intressant? Se vilka lediga jobb vi har just nu. 

 

Vårt team i Värnamo

Staffan Svensson rekryteringskonsult på Montico.

Staffan Svensson

Rekryteringskonsult
0372-75 99 58
staffan.svensson@montico.se