Kontor

Utbildning

Montico i Mjölby

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med och vad som finns på vårt kontor i Mjölby.

Rekrytering och bemanning i Mjölby

Behöver ditt företag personal? Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet inom branschen. Genom vår bemanning kan du hyra skicklig personal under både kortare och längre perioder. Skicka en förfrågan till oss så hittar vi den bästa lösningen på era personalbehov!

Jobb i Mjölby

Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Kontakta oss om du söker jobb i Mjölby med omnejd!

Utbildning i Mjölby

För privatpersoner har vi ett utbud av arbetsmarknadsutbildningar (Arbetsförmedlingen) i Mjölby. Hos oss kan du gå en industriutbildning och rikta in dig på svets eller CNC.

För företag erbjuder vi både skräddarsydda företagsutbildningar antingen på plats hos företaget eller i våra utbildningslokaler. Vi erbjuder också öppna kurser som startar fasta datum under hela året.

Kontorsinformation

Besöksadress

Bemanning:
Kungsvägen 67

595 41 Mjölby

Utbildning:
Industrigatan 6
595 41 Mjölby

Öppettider

Vardagar: 08-17
Helger: Stängt

Kontakt

Tel. 0200-76 70 00
E-post: info@montico.se

Vi jobbar på Mjölbykontoret

Thomas Nordh

Thomas Nordh

Regionchef

thomas.nordh@montico.se
013-248632

Malin Gustafsson

Malin Gustafsson

Konsultchef

malin.gustafsson@montico.se
013-248633

Anna Edholm

Anna Edholm

Konsultchef

anna.edholm@montico.se
013-248631