Hem / Kontakta oss / Hitta kontor / Hammarö/Karlstad

Montico i Hammarö/Karlstad

I Hammarö/Karlstad har vi en jättefin industriskola som blivit utsedd till förstklassig av VVS-branschen. Förutom utbildningarna löser vi också företagens behov av att anställa eller hyra personal.

Besöksadress:

Karlstadsvägen 5,
663 34 Skoghall

Telefon:

010-265 95 00
(Växel)

E-post:

Växelns öppettider:

Måndag till fredag
08:00 – 16:30

Lunchstängt
12:00 – 13:00

Rekrytering och bemanning i Hammarö/Karlstad

Behöver ditt företag personal? Med över 25 års branscherfarenhet är vi stolta över att vara ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som kan möta era behov. Oavsett om det gäller för korta eller långa perioder, hjälper vi er att hitta lämpliga kandidater som matchar era behov och passar in i er verksamhet.

Välkommen att skicka en förfrågan till oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning för era specifika personalbehov!

Jobb i Hammarö/Karlstad

Upptäck nya karriärmöjligheter hos Montico! Oavsett om du vill arbeta som konsult med varierande uppdrag hos olika företag eller direkt anställd hos våra kundföretag, erbjuder vi flexibla och spännande möjligheter inom alla branscher och roller. Vi kopplar samman rätt person med rätt jobb.

Kontakta oss för mer information om vilka möjligheter som finns hos oss eller sök bland våra lediga jobb direkt på vår hemsida.

Utbildning i Hammarö/Karlstad

På vår skola i Hammarö kan du gå en arbetsmarknadsutbildning och studera till industrirörmontör. Till den här utbildningen har vi riksintag, vilket innebär att du kan söka till utbildningen oavsett var i landet du bor.

Vi genomför även validering för dig som är arbetssökande och har arbetat inom industri tidigare. Vidare erbjuder vi svetsar- och lödarprövningar, site-tester samt olika företagsutbildningar. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer eller skicka in det här formuläret så kontaktar vi dig!

Vårt team i Hammarö/Karlstad

Marcus Nordqvist.

Marcus Nordqvist

Utbildningskonsult Svetsteknik
054-300 00 21
marcus.nordqvist@montico.se

Madeleine Minnered konsultchef.

Marcus Olsson

Utbildningskonsult Svetsteknik
054-300 00 09
marcus.olsson@montico.se

Håkan andersson

Utbildningskonsult Svetsteknik
054-300 00 23
hakan.andersson@montico.se