En industrirörmontör svetsar.

Hem / Utbildning / Arbetsmarknadsutbildning / Industrirörmontör

Industrirörmontör

Säkra din framtid – utbilda dig till industrirörmontör hos oss på Hammarö! Efterfrågan på utbildade industrirörmontörer är stor och vi hjälper dig att komma ut i arbete direkt efter genomförd utbildning.

Vad gör en industrirörmontör?

En industrirörmontör arbetar med installation och svetsning av olika typer av rörsystem. Du jobbar också med beräkningar, planering av material, ritningsläsning, montering samt svetsning. Som industrirörmontör får du ett omväxlande yrke med olika sorters arbetsplatser som t.ex verkstäder, värmeverk, oljeplattformar, pappersbruk, båtar och kemiska industrier.

Utbildning som ger bred kompetens

Utbildningen är framtagen i samarbete med företag i branschen för att säkerställa att den ger rätt kompetens som efterfrågas av arbetsgivare. Utbildningen ger dig en mycket bred kompetens inom rörsvetsning, rörmontage, isometrisk ritningsläsning, truck och travers. Dessutom får du en rad certifikat som du har nytta av i ditt yrkesliv.

Kolla gärna in vår informationsfilm om utbildningen via denna länk.

Utbildningens innehåll

Utbildningen ger en bred kompetens inom bland annat:

  • Svetsning
  • VVS
  • Industrirörteknik
  • Ellära
  • Sanitetslära
  • Värmelära
  • Truckutbildning
  • Traversutbildning
  • Praktik på företag

Hjälp med boende

Till denna utbildning har vi riksintag, vilket innebär att du kan söka till utbildningen oavsett var i landet du bor.

Bor du en bit ifrån Hammarö hjälper vi gärna till med tips på boende.

Utbildningsinformation

Utbildningstyp

Arbetsmarknadsutbildning (Arbetsförmedlingen)

Studieort

Hammarö

Stämpel för certifiering av VVS College.

Kontakta oss

Vill du veta mer om utbildningen eller få hjälp med ansökan så är du varmt välkommen att kontakta utbildningssamordnare Morgan Bråth.

Hur ansöker man till utbildningen?

Vår industrirörmontörutbildning är framtagen tillsammans med Arbetsförmedlingen vilket innebär att du behöver kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen för att ansöka till denna utbildning.

Vi kan hjälpa dig att kontakta din handläggare. Kontakta oss direkt eller skicka in en intresseanmälan via formuläret nedan idag. Vi har nya kursstarter varje vecka.

Skicka intresseanmälan