Hem / Utbildning / Yrkeshögskoleutbildning / Engelska för lönekonsulter

Engelska för lönekonsulter

Inom lönebranschen blir det allt vanligare med internationella kontakter och som lönekonsult behöver du ofta kunna kommunicera på engelska. Under den här kursen lär du dig de branschspecifika termer och begrepp du behöver.

Studieform:

Distansutbildning.

Studietakt:

Halvfart.

Antal poäng:

20 YH-poäng,
8 veckor.

Varför behöver du gå den här kursen?

Dagens lönekonsulter samarbetar ofta med engelskspråkiga kunder, samarbetspartners, internationella kollegor och uppdragsgivare. Många stora företag har dessutom engelska som koncernspråk. Under den här kursen lär du dig att använda branschspecifika termer och begrepp och att kunna kommunicera dessa på ett förtroendeingivande sätt.

Upplägg

Kursen genomförs på distans och är förlagd på en halvdag (4 timmar) i veckan under 8 veckor. Kursen är helt på engelska och pågår mellan den 21 september och 23 november med ett uppehåll v.43-44. Undervisningstid är torsdagar mellan kl. 08.00-12.00.

Efter kursen

Efter avslutad kurs har du kompetenser att kommunicera såväl skriftligt som muntligt med olika målgrupper inom yrkesrollen med hjälp av branschanpassad engelsk terminologi samt utföra lönearbete för engelskspråkig kund. Kursen ger 20 YH-poäng och ett utbildningsbevis från Myndigheten för yrkeshögskolan.

Förkunskapskrav

För att få gå denna kurs behöver du uppfylla något av följande:

  • 6 månaders heltidsarbete inom lönehantering.

eller

  • Yrkeshögskoleexamen inom lönekonsult eller liknande.

 

Frågor om utbildningen?

Kontakta utbildningsledare Victoria Käller för mer information om utbildningen:

Telefon:

0470-59 26 66