Svetsare svetsar ett metallobjekt
Hem / Utbildning / Vuxenutbildning / Svetsutbildning i samarbete med Saab i Karlskrona

Rekryteringskväll för kvinnor som vill bli svetsare i samarbete med Saab i Karlskrona

Tillsammans med Saab vill vi skapa möjlighet för kvinnor att ta plats i svetsbranschen. Därför har vi satsat på att utveckla en utbildning till svetsare som riktar sig till kvinnor. Välkommen till rekryteringsträff med mingel och information om utbildningen – läs mer om hur du anmäler dig nedan.

Om utbildningen

I samarbete med Saab i Karlskrona har vi på Montico nu tagit fram en svetsutbildning som är anpassad till deras aktuella behov av svetsare.

Utbildningen förbereder dig för arbete som svetsare på Saab direkt efter studierna. Du kommer att blanda teoretiska och praktiska moment, vilket bland annat innebär att du bland annat får lära dig om industritekniska processer, materialkunskap och produktionsutrustning. Under utbildningen kommer du även ha APL (arbetsplatsförlagt lärande/praktik) på Saab, där du får testa på yrket som svetsare i verkligheten.

Utbildningen är kostnadsfri. Kurslitteraturen är huvudsakligen digital, men litteratur som du behåller efter dina studier står du för själv. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du ansöker själv om studiemedel från CSN.

Observera att du måste ha svenskt medborgarskap för att komma in på utbildningen. Detta är på grund av Saabs säkerhetskrav.

Välkommen på rekryteringsträff

Nu bjuder vi tillsammans med Saab in till en rekryteringsträff där du får veta mer om utbildningens kursinnehåll och upplägg. Då får du även möjlighet att ställa frågor om utbildningen och få en inblick i hur det är att jobba som svetsare på Saab.

Rekryteringsträffen är den 1 september klockan 16:00 hos Saab på Styrmansgatan 1, 222 22 Karlskrona.

Information

Var?

Styrmansgatan 1, 222 22 Karlskrona.

}

När?

1 september klockan 16:00.

l

Anmälan

Du anmäler dig till rekryteringsträffen genom att kontakta Marcus Sjöqvist på Montico på 0470-788182 eller marcus.sjoqvist@montico.se 

Saab logga.

Den här utbildningen bedriver Montico i samarbete med Saab i Karlskrona.

Så här anmäler du dig till rekryteringsträffen

För att anmäla dig till rekryteringskvällen var vänlig kontakta Marcus Sjöqvist på telefonnummer 0470-788182 eller maila din anmälan till marcus.sjoqvist@montico.se.

Notera att du måste anmäla dig till Marcus Sjöqvist på Montico, annars kommer du inte in på området.

Vi ser framemot att träffa dig som är intresserade av att starta din karriär som svetsare på Saab i Karlskrona!

Kontakt

Marcus Sjöqvist.

Marcus Sjöqvist 

Affärsutvecklare vuxenutbildning
0470-78 81 82marcus.sjoqvist@montico.se