Hem / Utbildning / Företagsutbildningar / Svetsbeteckningar och ritningsläsning

Svetsbeteckningar och ritningsläsning

Att svetsa efter en ritning är inte alltid så lätt. Ritningar innehåller en mängd information som ska tolkas på rätt sätt. Svetsande företagen vinner mycket tid och säkrar kvalitet genom att se till att personalen kan läsa svetsbeteckningar och har kunskap att tolka en ritning.

Plats:

Utbildningen kan utföras på plats hos Montico eller direkt på ert företag.

Om utbildningen

Under utbildningen går vi igenom den aktuella standarden som gäller för svetsbeteckningar (SS-EN ISO 2553) samt de olika uppgifterna som kan finnas på en ritning. Ritningar som används kan med fördel vara företagens egna.

Utbildningen ger deltagaren en grundlig genomgång av de viktigaste delarna på en ritning. Deltagaren lär sig även tolka svetsbeteckningar.

För vem?

Utbildningen vänder sig till konstruktörer, svetsare, svetsansvariga och övriga personer som sysslar med svetsrelaterade uppgifter.

Medlem i Svetskommisionen logga

Boka företagsanpassad utbildning

Vill du boka utbildningen för en större grupp? Vi skräddarsyr utbildningen efter ditt företags specifika behov och önskemål. Vi kan givetvis också utföra utbildningen på plats hos er.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan anpassa utbildningen efter era behov.

Frågor om utbildningen?

Kontakta oss så kan vi hjälpa dig vidare.

Telefon:

010-265 95 00

Intresserad av utbildningen?

Då kan du göra en intresseanmälan så återkommer vi så snart som möjligt med mer information om utbildningen och besvarar eventuella frågor och funderingar.

En intresseanmälan är inte bindande.