En man står framför whiteboard i produktionsmiljö och pratar med kollegor.

Hem / Utbildning / Företagsutbildningar / Strategisk kompetensutveckling i avtalsform

Strategisk kompetensutveckling i avtalsform

Har ditt företag en fungerande process för kompetensutveckling? Oavsett rådande konjunkturläge är det viktigt för alla företag att tänka strategiskt när det gäller kompetens. Montico är specialister på strategisk kompetensutveckling med mer än 25 års erfarenhet och nu vill vi erbjuda dig ett supportavtal som hjälper ditt företag att bli mer lönsamt.

Kompetens som konkurrensfördel

Att identifiera, validera, utveckla och kanske framför allt behålla den värdefulla kompetens man har är en nödvändighet för att vara konkurrenskraftig. Men allt medan konkurrensen hårdnar har många företag fullt upp med att producera, sälja och tackla balansen däremellan. Någon strategi för kompetensförsörjning och utveckling hinns ofta inte med eller nedprioriteras.

De flesta företag uttrycker också att det är svårt att avgöra vilken kompetens som redan finns inom företaget samtidigt som det just nu är en stor utmaning att hitta rätt kompetens externt.

Strategi för att öka din lönsamhet

Med vårt supportavtal skapar vi en anpassad process som utgår helt efter det enskilda företagets situation och förutsättningar. Genom att följa en väl utarbetad strategi genomlyser vi tillsammans med det enskilda företaget nuläge och behov. Därefter utarbetas en långsiktig och hållbar plan för fortsatt kompetensutveckling som leder till ökad effektivitet och lönsamhet.

Montico har mångårig erfarenhet av kompetensförsörjning och utveckling inom tillverkande industri och våra medarbetare är specialister på området. Vi möter många företag som inser det lönsamma i att investera i en process för en långsiktig och hållbar strategi för sin kompetensförsörjning.

Omfattning

Avtalet gäller under 12 månader och inkluderar 5 fysiska utvecklingsmöten på plats hos företaget samt support under avtalstiden.

Kontakta oss

Har du några frågor om hur vi kan hjälpa ditt företag med strategisk kompetensutveckling? Välkommen att kontakta oss genom att skicka en intresseanmälan. Vi återkommer så snart som möjligt.

  De 5 stegen i Monticos process för kompetensutveckling

  1. Omvärldsanalys

  2. Kompetensanalys

  3. Kompetensplanering

  Z

  4. Genomförande

  5. Utvärdering

  Företag vi hjälpt med kompetensutveckling

  EMAB logga.
  peab
  peab
  Purmo Group logga.
  Stacke Hydraulik logga.
  Stoeryd logga.
  Svets och Smide logga.
  TitanX logga.
  Wipab logga.

  Strategisk kompetensutveckling i avtalsform leds av

  Thomas Gustavsson

  Thomas Gustavsson

  Verksamhetsutvecklare, projektledare och utbildare. Nätverksledare och coach. 25 års erfarenhet av chefskap.

  Kom igång med strategisk kompetensutveckling

  Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart vi kan med mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag med strategisk kompetensutveckling.

  En intresseanmälan är inte bindande.