iwsutbildning

Instruktörsutbildning Kran, travers och andra lyftanordningar

Montico erbjuder en instruktörsutbildning för kran, travers och andra lyftanordningar som bygger på innehåll i AFS 2006:6 ”Användning av lyftanordningar och lyftredskap, ISO 23853 ”Lyftkranar – utbildning av lastkopplare och signalmän samt ISO 9926-1 ”Utbildning av kranförare”.

Deltagaren bör ha en god kännedom om materialhantering med kranar, traverser och andra lyftanordningar som t.ex. arbetsledare, traversförare eller skyddsombud.

Efter avslutad och godkänd utbildning blir deltagaren av Montico avtalad instruktör och har möjlighet att använda sig av Monticos utbildningsmaterial samt få stöd/coaching av Monticos egna instruktörer.

Deltagaren blir även en del av Monticos instruktörsnätverk där återkommande aktiviteter sker såsom nätverksträffar och spridande av information.

Instruktörsutbildningen kan ske direkt på företaget eller i någon av Monticos utbildningslokaler.

Kontakta oss

info@montico.se

0200-76 70 00

Utbildningsinformation

Upplägg

  • Fackteori och praktisk traverskörning
  • Pedagogik, hur inlärning sker
  • Kommunikation
  • Olika sätt att förmedla kunskap
  • Stimulera aktivitet i olika grupper
  • Olika branschers förutsättningar samt de lokala förutsättningarna

Målgrupp
Instruktörsutbildningen vänder sig till den som ska verka som instruktör på företaget gällande kranar, traverser och andra lyftredskap.

Intresserad av utbildningen? Kontakta oss!

Har du några funderingar kring utbildningen och vill veta mer så är du välkommen att kontakta oss. Klicka på knappen nedan och fyll sedan i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

« Bakåt


Inga tillgängliga datum för den valda kursen