Svetsare på Monticos svetsutbildning.

Hem / Utbildning / Arbetsmarknadsutbildning / Svetsutbildning mot Toyota Material Handling

Svetsutbildning i samarbete Toyota Material Handling i Mjölby

Är du sugen på ett karriärsbyte? Nu har du en guldchans! Tillsammans med Toyota Material Handling och Arbetsförmedlingen har vi tagit fram en svetsutbildning för att möta Toyotas behov av svetsare. Utbildningen förbereder dig för arbete på Toyota direkt efter studierna.

Om utbildningen

Den här utbildningen riktar sig till arbetssökande som är intresserade av att arbeta inom industrin och inom svetsaryrket. Utbildningen är framtagen tillsammans med Toyota Material Handling och Arbetsförmedlingen och är utformad för att möta Toyotas aktuella behov av utbildade svetsare.

Är du kvinna och intresserad av att börja jobba som svetsare? Vi ser gärna kvinnor som sökande då svensk industri behöver ökad jämställdhet. Många gånger har kvinnor som inte haft förkunskaper, visat sig vara guldkorn på vår svetsutbildning.

Utbildningens upplägg

Utbildningen startar preliminärt den 3 oktober. De första två veckorna gör vi tester och en nivåbedömning av dina kunskaper för att kunna börja utbildningen på den nivå du befinner dig på.

Därefter följer cirka tolv veckors utbildning på vår skola i Mjölby i svetsteori, ritningsläsning, svetsbeteckningar och praktisk utbildning i svetsmetoden MAG. Under utbildningen kommer du även att ta truck- och traverskort.

Efter utbildningen på skolan kommer du att ha cirka fyra veckors APL (praktik) på Toyota. Efter praktiken är du redo för att börja jobba på Toyota genom Monticos bemanning.

Förkunskaper

Till denna utbildning behöver du inte ha några förkunskaper utan den är för dig som vill ta ett snabbspår till svetsare hos Toyota efter deras behov.

Utbildningsinformation

Utbildningstyp

Arbetsmarknadsutbildning

Studieort

Mjölby

}

Studiefart

Heltid

Utbildningsstart

3 oktober

Informationsmöte 26 september

Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du att kallas till ett informationsmöte med speedintervjuer den 26 september. Därför ber vi dig att planera för det i din kalender redan nu.

Logga Holtab
Logga Holtab

Den här utbildningen bedriver Montico i samarbete med Toyota Material Handling och Arbetsförmedlingen.

Så här ansöker du till utbildningen

Du ansöker till utbildningen via Arbetsförmedlingen. Klicka på knappen nedan för att ta dig till ett ansökningsformulär där du skickar in din ansökan.

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller har frågor? Kontakta oss genom uppgifterna nedan.

Kristina Aronsson utbildningssamordnare.

Kristina Aronsson

Platschef/Kundansvarig
0140-59 90 10
kristina.aronsson@montico.se

Anders Nylander säljare.

Thomas Nordh

Regionchef Östergötland
013-24 86 32
thomas.nordh@montico.se