Svetsare på Monticos svetsutbildning.
Hem / Utbildning / Arbetsmarknadsutbildning / Montörsutbildning i samarbete med Scanfil i Åtvidaberg

Montörsutbildning i samarbete med Scanfil i Åtvidaberg

Scanfil Åtvidaberg AB växer och behöver fler montörer. Därför erbjuder nu Montico, i samarbete med Arbetsförmedlingen, en snabbutbildning inom montering som förbereder dig för jobb på Scanfil.

Om utbildningen

Den här utbildningen riktar sig till arbetssökande som är intresserade av att arbeta inom industrin och montering. Utbildningen är framtagen tillsammans med Scanfil och Arbetsförmedlingen och skräddarsydd efter Scanfils behov av utbildade montörer där man ska kunna läsa och förstå enklare ritningar och hantera manuella verktyg.

Är du kvinna och intresserad av att börja jobba som montör? Vi ser gärna kvinnor som sökande då fler och fler kvinnor söker sig till Scanfil och de ser gärna ännu fler. Många gånger har kvinnor som inte haft förkunskaper, visat sig vara guldkorn på våra utbildningar.

Utbildningens upplägg

Utbildningen startar preliminärt den 10 oktober. De första två veckorna gör vi tester och en nivåbedömning av dina kunskaper för att kunna börja utbildningen på den nivå du befinner dig.

Därefter följer cirka fyra veckors utbildning på vår skola i Mjölby och sedan fyra veckors arbetsplatsförlagt lärande (APL) på Scanfil i Åtvidaberg där du får lära dig mer om jobbet som montör och lära känna Scanfils verksamhet.

Efter utbildningen har du goda chanser att få jobb på Scanfil, inledningsvis genom inhyrning via Montico Bemanning och i nästa steg genom anställning direkt hos Scanfil.

Förkunskaper

Till denna utbildning behöver du inte ha några förkunskaper utan den är för dig som vill ta ett snabbspår till ett jobb som montör.

Om Scanfil

Scanfil i Åtvidaberg är en systemleverantör som levererar lösningar som inom produktdesign, materialhantering och transport- och logistiklösningar. Produkterna innefattar huvudsakligen mobil- och telenätutrustning, automationssystem, moduler samt självbetjäningsautomater.

Arbetstiderna på Scanfil är 07.00-16.15 måndag till fredag. Det finns goda pendlingsmöjligheter till Scanfil från Linköping då busshållplatsen Stora Örsätter finns i närheten av företaget.

Utbildningsinformation

 

Utbildningstyp

Arbetsmarknadsutbildning

Studieort

Mjölby
}

Studiefart

Heltid

Utbildningsstart

10 oktober

Informationsmöte 4 oktober

Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du att kallas till ett informationsmöte med speedintervjuer den 4 oktober. Därför ber vi dig att planera för det i din kalender redan nu.
Scanfil logga.
Logga Holtab
Den här utbildningen bedriver Montico i samarbete med Scanfil och Arbetsförmedlingen.

Så här ansöker du till utbildningen

Du ansöker till utbildningen via Arbetsförmedlingen. Klicka på knappen nedan för att ta dig till ett ansökningsformulär där du skickar in din ansökan.

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller har frågor? Kontakta oss genom uppgifterna nedan.

Kristina Aronsson utbildningssamordnare.

Kristina Aronsson

Platschef/Kundansvarig
0140-59 90 10
kristina.aronsson@montico.se

Anders Nylander säljare.

Thomas Nordh

Regionchef Östergötland
013-24 86 32
thomas.nordh@montico.se