Hallmontör står i fabrik.

Hem / Utbildning / Arbetsmarknadsutbildning / Montörsutbildning för ACT i Västervik

Montörsutbildning för ACT i Västervik

ACT i Västervik växer och är i stort behov av stålhallsmontörer. Därför erbjuder nu Montico, i samarbete med Arbetsförmedlingen, en snabbutbildning inom montering.

Om utbildningen

Den här utbildningen riktar sig till arbetssökande som är intresserade av att arbeta inom industrin och montering av stålhallar. Utbildningen är framtagen tillsammans med ACT och Arbetsförmedlingen och skräddarsydd efter ACT:s aktuella behov av utbildade hallmontörer. ACT monterar stålhallar runt om i södra Sverige. 

Utbildningens upplägg

Utbildningen startar preliminärt den 4 april. Den första veckan gör vi tester och en nivåbedömning av dina kunskaper för att kunna börja utbildningen på den nivå du befinner dig på.

Därefter följer cirka fyra veckors utbildning på vår skola i Västervik i mobila arbetsplattformar, fallskydd och svets (MMA). Du får även en praktisk utbildning i hallmontage.

Efter utbildningen får du jobb på ACT inledningsvis genom inhyrning via Montico Bemanning och i nästa steg genom anställning direkt hos ACT.

Förkunskaper

Till denna utbildning behöver du inte ha några förkunskaper utan den är för dig som vill ta ett snabbspår till ett jobb som hallmontör hos ACT.

Utbildningsinformation

Utbildningstyp

Arbetsmarknadsutbildning

Studieort

Västervik

}

Studiefart

Heltid

Utbildningsstart

4 april

Informationsmöte den 21/3

Informationsmöte kommer att hållas den 29/3 kl. 9:30–11:30 på Montico, Lucernavägen 5 i Västervik. Om du går vidare kommer du att kallas.

Den här utbildningen bedriver Montico i samarbete med ACT och Arbetsförmedlingen.

ACT logga.
Logga Holtab

Så här ansöker du till utbildningen

Du ansöker till utbildningen via Arbetsförmedlingen. Klicka på knappen nedan för att ta dig till ett ansökningsformulär där du skickar in din ansökan.

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller har frågor? Kontakta oss genom uppgifterna nedan.

Anders Nylander säljare.

Thomas Nordh

Regionchef Östergötland
013-24 86 32
thomas.nordh@montico.se