Svetslärare instruerar elev.
Hem / Utbildning / Arbetsmarknadsutbildning / CNC-utbildning för Fredriksons Verkstad AB i Vadstena

CNC-utbildning för Fredriksons Verkstad AB i Vadstena

Fredriksons Verkstad är i stort behov av CNC-operatörer. Därför erbjuder vi nu, i samarbete med Arbetsförmedlingen, en riktad utbildning i CNC som garanterar dig jobb på Fredriksons efter studierna.

Om utbildningen

Den här utbildningen riktar sig till arbetssökande som är intresserade av att arbeta inom industrin och som CNC-operatör. Utbildningen är framtagen tillsammans med Fredriksons och Arbetsförmedlingen och är utformad för att möta Fredriksons aktuella behov av utbildade CNC-operatörer.

Är du kvinna och intresserad av att börja jobba som CNC-operatör? Vi ser gärna kvinnor som sökande då svensk industri behöver ökad jämställdhet. Många gånger har kvinnor som inte haft förkunskaper visat sig vara guldkorn på vår industriutbildning.

Utbildningens upplägg

Utbildningen startar preliminärt den 16 maj. De första två veckorna gör vi tester och en nivåbedömning av dina kunskaper för att du ska kunna börja utbildningen på den nivå du befinner dig på idag.

Därefter följer utbildning på vår skola i Mjölby i CNC enligt Fredriksons kravspecifikation på CNC-operatörer i deras produktion. Det ingår även utbildning i truck och travers under dessa veckor.

Du kommer få göra studiebesök på Fredriksons under utbildningen och även totalt fyra veckors praktik. Utbildningen går i mål i oktober 2022 och då är du redo för jobb på Fredriksons, inledningsvis genom Monticos bemanning.

Förkunskaper

Till denna utbildning behöver du inte ha några förkunskaper utan utbildningen är för dig som vill ta ett snabbspår till CNC-operatör hos Fredriksons.

Utbildningsinformation

 

Utbildningstyp

Arbetsmarknadsutbildning

Studieort

Mjölby
}

Studiefart

Heltid

Utbildningsstart

16 maj

Informationsmöte den 10 maj

Informationsmöte kommer att hållas den 10/5 kl 13:00 – 15:00. Om du går vidare i ansökan så kommer du att kallas till det.

Fredriksons logga.
Logga Holtab

Den här utbildningen bedriver Montico i samarbete med Fredriksons och Arbetsförmedlingen.

Så här ansöker du till utbildningen

Du ansöker till utbildningen via Arbetsförmedlingen. Klicka på knappen nedan för att ta dig till ett ansökningsformulär där du skickar in din ansökan.