Steeltec gör klockrena rekryteringar med hjälp av Montico

Steeltec Boxholm AB samarbetar med Montico när de behöver anställa personal till sin verksamhet. De tycker att det fungerar jättebra och värdesätter särskilt den lokala förankringen och förståelsen för vad de behöver.

Johan Thyni på Steeltec.

Vad är bakgrunden till att Steeltec samarbetar med Montico vid rekryteringar?

– Vi hade använt Montico innan för inhyrning av personal som vi var väldigt nöjda med, så när vi behövde göra en rekrytering vände vi oss till dem igen. Det fungerade jättebra och blev en klockren rekrytering så nu tar vi alltid hjälp av Montico, säger Johan Thyni, vd för Steeltec Boxholm AB.

{

Det är viktigt att de vi anställer har rätt personliga egenskaper. Där förstår vi verkligen varandra, Montico och vi.

Steeltec logga.

Vad är det som fungerar så bra?

– För oss är det viktigt med den lokala förankringen och att de förstår vad vi behöver. De har verkligen lyssnat in våra behov. Det går snabbt och smidigt och de gör bra annonser som förmedlar vad vi är ute efter. Det är viktigt att de vi anställer har rätt personliga egenskaper, att de passar in i gruppen och trivs hos oss. Där förstår vi verkligen varandra, Montico och vi. Vi är jättenöjda med de personer vi fått in.

Om Steeltec

Steeltec Boxholm AB är en del av Steeltec Group med mer än 550 medarbetare i Schweiz, Tyskland, Danmark, Sverige och Turkiet. Företaget är marknadsledande inom tillverkning av kalldragen stång och långa produkter av specialstål världen över. Läs mer om Steeltec här.

Är ditt företag i behov av personal?

Vill du komma i kontakt med någon av våra bemanningsexperter för att få rådgivning kring vilken personallösning som passar dig och ditt företag bäst? Klicka på knappen nedan för att kontakta oss!