Kristian Mattisson.

Verksamhetsutveckling och ledarskap

Utbildningen gav Kristian verktyg för att bli en bättre ledare
Kristian Mattisson är produktionschef på Rz Abak sedan ett år och har nyligen gått Monticos ledarskapsutbildning. ”Jag lärde mig mycket när vi pratade om personligheter".

Hur kom det sig att du gick Monticos ledarskapsutbildning?

– Det var faktiskt vår VD som anmälde mig. Han hade gått den själv tidigare och tyckte att den var bra och att jag också skulle gå den. Jag är tacksam att jag fick den möjligheten.

Vad tyckte du om utbildningen?

– Den var bra och det var ett bra gäng, vi bondade ganska snabbt. Upplägget var bra med övernattning första dagen då vi kunde lära känna varandra bättre. Mycket handlar ju om att öppna upp och dela med sig. Att vi kan vara ärliga och lära av varandra. Sedan är Michael som håller i utbildningen bra på att utmana, ställa frågor som får en att tänka efter. Han ger oss också tid att prata om våra egna exempel.

Är det något som du har haft särskilt stor nytta av?

– Diskussionerna i gruppen har varit mycket givande. Sedan lärde jag mig mycket när vi pratade om personligheter och gjorde Thomas profilanalys. Varför man reagerar på ett visst sätt, varför andra reagerar som de gör och hur jag kan bemöta det. Även coachningsdelen var väldigt lärorik. Vikten av att ta sig tid och ställa rätt frågor, att man inte behöver ge svaret själv alla gånger. Det känner jag att jag måste jobba vidare på. Jag vill verkligen använda verktygen jag fått för att bli bättre som ledare.

Vi hjälper dig med ledarskap- och verksamhetsutveckling

Hos Montico hittar du både kurser och tjänster inom ledarskap- och verksamhetsutveckling som går att anpassa efter ditt företags unika behov. Klicka på knappen nedan för att se hela vårt utbud.