Annika Olsson konsult på Montico.

Referenser | Jobba som konsult

”Härligt att ha ett jobb att gå till”
Annika Olsson har jobbat med lön i hela sitt liv och fastän hon egentligen är pensionär, hoppar hon med glädje in och hjälper till i olika konsultuppdrag.

Berätta lite om dig själv och din bakgrund?

– Jag fyller sjuttio nästa år och har jobbat med lön i hela mitt liv. Jag har varit anställd på flera olika företag och fått vara med om en fantastisk utveckling inom löneområdet. 2016 skulle de flytta löneavdelningen jag var på till en annan stad, då hade jag bara tre år kvar till pension, och tänkte att jag skulle sluta jobba.

Det var då du kom i kontakt med Montico?

– Ja Mattias kom dit och berättade om Montico och gjorde intervjuer med oss. Jag var inställd på att ge mig, men det var så tråkigt att gå hemma och jag hade ju några år kvar, så efter några månader som arbetslös började jag jobba som konsult.

Vad har du gjort som konsult?

– Jag har hoppat in på olika uppdrag som varit olika långa, allt från flera år till några månader. Jag har bland annat varit på Boschs ekonomiavdelning och när det var avslutat ville de ha tillbaka mig igen, då fick jag jobba på kundsidan. Sedan hörde min gamla arbetsgivare Kitron av sig och behövde mig, så då hjälpte jag dem en period. Nu har jag precis börjat på Boschs löneavdelning igen för att täcka upp ett föräldravikariat. Det är jättespännande.

Hur är det att jobba som konsult?

– Det passar mig ypperligt. Jag är så glad att jag kan hjälpa till med kunskap och erfarenhet och samtidigt få lön för det. Jag har flera gånger tänkt att nu får jag väl ge mig, men det är härligt att ha ett jobb att gå till. Jag var visst mer social än jag trodde. Sedan har kontakten med Montico alltid varit bra, jag har alltid fått svar om jag undrat över något. Jag är så nöjd och glad.

Jobba som konsult hos Montico

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du är anställd hos Montico, men arbetar på något av våra kundföretag. Som konsult får du ett omväxlande och utvecklande jobb.

Klicka på knappen nedan för att läsa mer om hur det är att jobba som konsult hos oss.