Montico i Vetlanda

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchning. Hör av dig så får vi se hur vi kan hjälpa just dig.

Besöksadress:

Stortorget 3,
574 32 Vetlanda

Telefon:

010-265 95 00
(Växel)

E-post:

Växelns öppettider:

Måndag till fredag
08:00 – 16:30

Lunchstängt
12:00 – 13:00

Rekrytering och bemanning i Vetlanda

Montico fungerar som en komplett partner inom kompetensförsörjning. Vi är experter inom rekrytering och bemanning, engagerade i att hjälpa företag att hitta de optimala medarbetarna för både kortsiktiga och långsiktiga behov.

Våra beprövade processer garanterar hög kvalitet och effektivitet i varje steg. Med auktorisering inom både rekrytering och bemanning samt över 25 års erfarenhet står vi redo att erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta just era personalbehov. Skicka gärna en förfrågan till oss så hittar vi den bästa lösningen!

Jobb i Vetlanda

Söker du jobb? Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Hos oss hittar du breda jobbmöjligheter oavsett om du söker ditt första jobb eller är en erfaren specialist som söker nya utmaningar. Kolla in våra lediga jobb!

Utbildning i Vetlanda

För företag erbjuder vi ett brett spektrum av skräddarsydda utbildningar antingen på plats hos företaget eller i våra utbildningslokaler. Vi erbjuder också öppna kurser som startar fasta datum under hela året.

Svetsteknik, arbetsmiljö och säkerhet, trafik och transport, industriteknik och validering är några av våra utbildningsområden. Läs om alla våra företagsutbildningar.

Rusta och matcha i Vetlanda

Rusta och matcha är en tjänst för arbetssökande som vi erbjuder på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Genom Rusta och matcha får du personlig handledning och stöd av våra erfarna jobbcoacher på vägen mot jobb eller utbildning.

Du får bland annat hjälp med CV-skrivning, personliga brev, jobbsökande samt förberedelse inför intervjuer och kontakt med potentiella arbetsgivare. Du ansöker till Monticos Rusta och matcha via Arbetsförmedlingen. Läs mer här.

Vårt team i Vetlanda

Annelie Lind konsultchef.

Annelie Lind

Konsultchef
0383-40 00 48
annelie.lind@montico.se 

Robert Landén rekryteringskonsult.

Robert Landén

Rekryteringskonsult
0140-59 90 20
robert.landen@montico.se 

Munira Alkhateeb pedagogisk resurs.

Munira Alkhateeb

Handledare Rusta och matcha
0383-40 00 46
munira.alkhateeb@montico.se

Ulrika Svensson Affärsutvecklare.

Ulrika Svensson

Affärsutvecklare YH
0470-59 26 68
ulrika.svensson@montico.se

Emil Vikman handledare.

Emil VIkman

Handledare Rusta och matcha
0383-40 00 40
emil.vikman@montico.se