Montico i Vetlanda

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med och vad som finns på vårt kontor i Vetlanda.

Rekrytering och bemanning i Vetlanda

I Vetlanda har vi erfarna rekryterare som hjälper företag med hela rekryteringsarbetet. Vi hjälper också till med bemanning där vi hyr ut personal under både kortare och längre perioder. Kontakta oss om ditt företag behöver personal så hittar vi den bästa lösningen på era behov!

Jobb i Vetlanda

Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Kontakta oss om du söker jobb i Vetlanda!

Utbildning i Vetlanda

För företag erbjuder vi både skräddarsydda utbildningar antingen på plats hos företaget eller i våra utbildningslokaler. Vi erbjuder också öppna kurser som startar fasta datum under hela året.

Stöd och matchning i Vetlanda

För dig som behöver hjälp och stöd på vägen till jobb eller studier, erbjuder vi något som kallas Stöd och matchning. Du erbjuds bland annat hjälp med att skriva CV och personligt brev samt att hitta jobb i närområdet. Du ansöker till Stöd och Matchning via Arbetsförmedlingen.

Besöksadress

Stortorget 3
574 32 Vetlanda

Öppettider

Vardagar: 08-17
Helger: Stängt

Telefon

Växel huvudkontor:
0200-76 70 00

Vi jobbar på Vetlandakontoret

Sofia Wessberg Clason

Sofia Wessberg Clason

Konsultchef

sofia.wessberg-clason@montico.se
0383-400045

Emil Vikman

Emil Vikman

Handledare Stöd & matchning

emil.vikman@montico.se
0383-400040

Michaela Johansson

Michaela Johansson

Konsultchef

michaela.johansson@montico.se
0383-400041