Montico i Torsås

Vi hjälper dig att hitta ny personal och att utbilda den du har. Vi hjälper också dig som söker jobb eller vill studera. Varmt välkommen till oss på Montico i Torsås.

Besöksadress:

Industrigatan 11,
385 34 Torsås

Telefon:

010-265 95 00
(Växel)

E-post:

Växelns öppettider:

Måndag till fredag
08:00 – 16:30

Lunchstängt
12:00 – 13:00

Rekrytering och bemanning i Torsås

Vi är en fullserviceleverantör inom rekrytering och bemanning. Med specialisering på att matcha företag med rätt medarbetare för både kortsiktiga och långsiktiga behov, erbjuder vi expertis oavsett om ditt företag behöver anställa eller hyra personal.

Med över 25 års branscherfarenhet och auktorisering inom både rekrytering och bemanning har vi de verktyg och den kompetens som krävs för att hitta optimala lösningar för dina specifika personalbehov. Våra etablerade rutiner garanterar kvalitet och effektivitet i varje steg av processen. Varmt välkommen att kontakta oss!

Jobb i Torsås

Letar du efter ditt nästa karriärsteg? Med vår långa erfarenhet och expertis inom rekrytering och bemanning, har vi insyn i en mängd olika branscher och kan hjälpa dig hitta ditt drömjobb. Varje dag matchar vi personer med rätt företag och rätt jobb. Registrera ditt CV hos oss idag och låt oss öppna dörrarna till spännande karriärmöjligheter! 

Utbildning i Torsås

För företag erbjuder vi skräddarsydda utbildningar som vi genomför antingen på plats hos företaget eller i våra egna moderna och välutrustade utbildningslokaler.

Vi erbjuder också öppna kurser som startar fasta datum under hela året, vilket kan vara ett bättre alternativ om det bara är någon eller några få medarbetare som ska utbilda sig på ert företag.

Kolla in våra över 30 olika företagsutbildningar här.

Kontakt Torsås

Jenny Fuhrman konsultchef.

Jenny Fuhrman

Konsultchef
0455-788 52
jenny.fuhrman@montico.se