Utbildning

Kontor

Montico i Olofström

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med och vad som finns på vårt kontor i Olofström.

Rekrytering och bemanning i Olofström

I Olofström har vi erfarna rekryterare som hjälper företag med hela rekryteringsarbetet. Vi hjälper också till med bemanning där vi hyr ut personal under både kortare och längre perioder. Kontakta oss om ditt företag behöver personal så hittar vi den bästa lösningen på era behov!

Jobb i Olofström 

Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Kontakta oss om du söker jobb i Olofström!

Utbildning i Olofström

För företag erbjuder vi både skräddarsydda utbildningar antingen på plats hos företaget eller i våra utbildningslokaler. Vi erbjuder också öppna kurser som startar fasta datum under hela året.

För privatpersoner har vi ett utbud av vuxenutbildningar – komvux. Hos oss kan du gå en industriutbildning och rikta in dig på svets eller CNC.

Stöd och matchning i Olofström

För dig som behöver hjälp och stöd på vägen till jobb eller studier, erbjuder vi något som kallas Stöd och matchning. Du erbjuds bland annat hjälp med att skriva CV och personligt brev samt att söka jobb i närområdet. Du ansöker till Stöd och matchning via Arbetsförmedlingen.

Besöksadress

Stöd och matchning:
Vällaregatan 22
293 38, Olofström

Utbildning:
Vällaregatan 30

293 38, Olofström

Öppettider

Vardagar: 08-17
Helger: Stängt

Telefon

Växel huvudkontor:
0200-76 70 00

Vi jobbar på Olofströmkontoret

Hanna Berg

Hanna Berg

Regionchef

hanna.berg@montico.se
044-30 00 911

Ann Larsson

Ann Larsson

Utbildningssamordnare

ann.larsson@montico.se
0454-20 09 94

Raili Svensson

Raili Svensson

TSL-samordnare & Handledare

raili.svensson@montico.se
0454-20 09 96