Utbildning

Kontor

Hem / Kontakta oss / Hitta kontor / Olofström

Montico i Olofström

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med och vad som finns på vårt kontor i Olofström.

Rekrytering och bemanning i Olofström

Behöver ditt företag personal? Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet inom branschen. Genom vår bemanning kan du hyra skicklig personal under både kortare och längre perioder. Skicka en förfrågan till oss så hittar vi den bästa lösningen på era personalbehov!

Jobb i Olofström 

Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Kontakta oss om du söker jobb i Olofström!

Utbildning i Olofström

För företag erbjuder vi både skräddarsydda utbildningar antingen på plats hos företaget eller i våra utbildningslokaler. Vi erbjuder också öppna kurser som startar fasta datum under hela året.

För privatpersoner har vi ett utbud av vuxenutbildningar – komvux. Hos oss kan du gå en industriutbildning och rikta in dig på svets eller CNC. Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om utbildningarna!

Rusta och matcha i Olofström

För dig som behöver hjälp och stöd på vägen till jobb eller studier, erbjuder vi tjänsten Rusta och matcha. Du erbjuds bland annat hjälp med att skriva CV och personligt brev samt att söka jobb i närområdet. Kontakta oss för mer information.

Kontorsinformation

Besöksadress

Stöd och matchning:
Vällaregatan 22
293 38, Olofström

Utbildning:
Vällaregatan 30

293 38, Olofström

Öppettider

Vardagar: 08-17
Helger: Stängt

Kontakt

Tel. 0200-76 70 00
E-post: info@montico.se

Vi jobbar på Olofströmkontoret

Hanna Berg

Hanna Berg

Regionchef

hanna.berg@montico.se
044-30 00 911

Ann Larsson

Ann Larsson

Utbildningssamordnare

ann.larsson@montico.se
0454-20 09 94

Raili Svensson

Raili Svensson

TSL-samordnare & Handledare

raili.svensson@montico.se
0454-20 09 96