Hem / Kontakta oss / Hitta kontor / Norrköping

Montico i Norrköping

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med och vad som finns på vårt kontor i Norrköping.

Rekrytering och bemanning i Norrköping

Behöver ditt företag personal? Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet inom branschen. Genom vår bemanning kan du hyra skicklig personal under både kortare och längre perioder. Skicka en förfrågan till oss så hittar vi den bästa lösningen på era personalbehov!

Jobb i Norrköping 

Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Kontakta oss om du söker jobb i Norrköping med omnejd!

Utbildning i Norrköping

För företag erbjuder vi både skräddarsydda utbildningar antingen på plats hos företaget eller i våra utbildningslokaler. Vi erbjuder också öppna kurser som startar fasta datum under hela året.

För privatpersoner har vi ett utbud av vuxenutbildningar – komvux. Hos oss kan du gå en industriutbildning och rikta in dig på svets eller CNC eller gå en elutbildning och utbilda dig till antingen elektriker eller elmontör. Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om utbildningarna!

Kontorsinformation

Besöksadress

Ståthögavägen 48
602 23 Norrköping

Öppettider

Vardagar: 07.00-15.30
Helger: Stängt

Kontakta oss i Norrköping

Har du några funderingar om våra tjänster i Norrköping så är du varmt välkommen att kontakta oss. Du hittar kontaktuppgifter här nedan.

Erich Oscarsson

Yrkeslärare svets, instruktör

Tel. 011-500 10 50
erich.oscarsson@montico.se

Ronny Dahlberg

Yrkeslärare svets, instruktör

Tel. 011-500 10 56
ronny.dahlberg@montico.se

Mikael Lundqvist

Yrkeslärare CNC, instruktör

Tel. 011-500 10 54
mikael.lundqvist@montico.se

Peter Hallgren

Yrkeslärare El, instruktör

Tel. 011-500 10 60
peter.hallgren@montico.se

Kristina Aronsson

Kundansvarig

Tel. 0140-59 90 10
kristina.aronsson@montico.se