Hem / Kontakta oss / Hitta kontor / Norrköping

Montico i Norrköping

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med och vad som finns på vårt kontor i Norrköping.

Rekrytering och bemanning i Norrköping

Behöver ditt företag personal? Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet inom branschen. Genom vår bemanning kan du hyra skicklig personal under både kortare och längre perioder. Skicka en förfrågan till oss så hittar vi den bästa lösningen på era personalbehov!

Jobb i Norrköping 

Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Kontakta oss om du söker jobb i Norrköping med omnejd!

Utbildning i Norrköping

För företag erbjuder vi både skräddarsydda utbildningar antingen på plats hos företaget eller i våra utbildningslokaler. Vi erbjuder också öppna kurser som startar fasta datum under hela året.

För privatpersoner har vi ett utbud av vuxenutbildningar – komvux. Hos oss kan du gå en industriutbildning och rikta in dig på svets eller CNC eller gå en elutbildning och utbilda dig till antingen elektriker eller elmontör. Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om utbildningarna!

Kontorsinformation

Besöksadress

Ståthögavägen 48
602 23 Norrköping

Öppettider

Vardagar: 07.00-15.30
Helger: Stängt

Kontakta oss i Norrköping

Erich Oscarsson

Yrkeslärare Svets, instruktör

erich.oscarsson@montico.se
Tel. 011-5001050

Kristina Aronsson

Kundansvarig

kristina.aronsson@montico.se
Tel. 0140-599010

Ronny Dahlberg

Yrkeslärare Svets, instruktör

ronny.dahlberg@montico.se
Tel. 011-5001056

Mikael Lundqvist

Yrkeslärare CNC, instruktör

mikael.lundqvist@montico.se
Tel. 011-5001054

Peter Hallgren

Yrkeslärare El, instruktör

peter.hallgren@montico.se
Tel. 011-5001060