Montico i Markaryd

I Markaryd arbetar vi med rekrytering, bemanning och företagsutbildningar. Vi har också en matchningstjänst nära i Ljungby där vi hjälper arbetssökande till jobb eller studier. Välkommen att kontakta oss.

Besöksadress:

Hallarydsvägen 64,
285 39 Markaryd

Telefon:

010-265 95 00
(Växel)

E-post:

Växelns öppettider:

Måndag till fredag
08:00 – 16:30

Lunchstängt
12:00 – 13:00

Rekrytering och bemanning i Markaryd

Behöver ditt företag kompetent personal? Med över 25 års branscherfarenhet och kvalitetssäkrade processer är vi stolta över att vara ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som kan erbjuda lösningar på era personalbehov. Vare sig om ni behöver stärka upp tillfälligt eller har ett mer långsiktigt personalbehov, har vi expertisen och verktygen för att skapa optimala lösningar.

Välkommen att skicka en förfrågan till oss så hittar vi en lösning oavsett om ni ska anställa eller hyra personal.

Jobb i Markaryd

För dig som letar efter anställning erbjuder vi flera valmöjligheter. Vi har arbete inom många olika branscher och roller, både för kollektivarbetare och tjänstemän. Du kan arbeta som bemanningskonsult eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Kolla in våra lediga jobb!  

Utbildning i Markaryd

Montico har över 60 företagsutbildningar inom industri och ledarskap samt validering och certifiering för att kvalitetssäkra arbetskraft. Vi skräddarsyr utbildningarna efter företagets och personalens behov. Ofta kommer vi till företaget och utbildar på plats, vilket gör utbildningen både kostnadseffektiv och lättillgänglig.

Vi har även öppna kurser som startar fasta datum under hela året. Dessa kan både företag och privatpersoner boka in sig på. Kolla in vårt utbud inom företagsutbildningar här.  

Vårt team i Markaryd

Kristoffer Åström konsultchef.

Kristoffer Åström

Konsultchef
0433-60 64 30
kristoffer.astrom@montico.se 

Staffan Svensson rekryteringskonsult på Montico.

Staffan Svensson

Rekryteringskonsult
0372-75 99 58
staffan.svensson@montico.se