Montico i Markaryd

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med och vad som finns på vårt kontor i Markaryd.

Rekrytering och bemanning i Markaryd

Behöver ditt företag personal? Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet inom branschen. Genom vår bemanning kan du hyra skicklig personal under både kortare och längre perioder. Skicka en förfrågan till oss så hittar vi den bästa lösningen på era personalbehov!

Jobb i Markaryd

Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag.

Utbildning i Markaryd

För företag erbjuder vi både skräddarsydda utbildningar antingen på plats hos företaget eller i våra utbildningslokaler. Vi erbjuder också öppna kurser som startar fasta datum under hela året. Kolla in våra företagsutbildningar här.

Stöd och matchning i Markaryd

För dig som behöver hjälp och stöd på vägen till jobbet eller studier, erbjuder vi något som kallas Stöd och matchning. Du erbjuds bland annat hjälp med att skriva CV och personligt brev samt att söka jobb i närområdet.

Du ansöker till Stöd och Matchning via arbetsförmedlingen.

Närmaste kontor för Stöd och matchning ligger i Ljungby.

Kontorsuppgifter

Besöksadress: Hallarydsvägen 64, 285 39 Markaryd

Telefon växel: 0200-76 70 00
E-post: info@montico.se

Växelns öppettider: 08:00 – 16:30

Följ oss

På våra sociala medier kan du läsa om senaste nytt och vad vi har på gång framåt.

Vi jobbar i Markaryd

Nathalie Jonsson konsultchef.

Nathalie Jonsson

Konsultchef
0372-75 99 54
nathalie.jonsson@montico.se