Montico i Markaryd

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med och vad som finns på vårt kontor i Markaryd.

Rekrytering och bemanning i Markaryd

I Markaryd har vi erfarna rekryterare som hjälper företag med hela rekryteringsarbetet. Vi hjälper också till med bemanning där vi hyr ut personal under kortare och längre perioder. Kontakta oss om ditt företag behöver personal så hittar vi den bästa lösningen på era behov!

Jobb i Markaryd

Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag.

Utbildning i Markaryd

För företag erbjuder vi både skräddarsydda utbildningar antingen på plats hos företaget eller i våra utbildningslokaler. Vi erbjuder också öppna kurser som startar fasta datum under hela året.

Stöd och matchning i Markaryd

För dig som behöver hjälp och stöd på vägen till jobbet eller studier, erbjuder vi något som kallas Stöd och matchning. Du erbjuds bland annat hjälp med att skriva CV och personligt brev samt att söka jobb i närområdet.

Du ansöker till Stöd och Matchning via arbetsförmedlingen.

Närmaste kontor för Stöd och matchning ligger i Ljungby.

Besöksadress

Hallarydsvägen 64
285 39 Markaryd

Öppettider

Vardagar: 08-17
Helger: Stängt

Telefon

Växel huvudkontor:
0200-76 70 00

Vi jobbar på Markarydkontoret

Nathalie Jonsson

Nathalie Jonsson

Kandidathanterare

nathalie.jonsson@montico.se
0372-75 99 54