Montico i Lund

Vi erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchning. Välkommen att kontakta oss på kontoret i Lund.

Besöksadress:

Skiffervägen 102,
224 78 Lund

Telefon:

010-265 95 00
(Växel)

E-post:

Växelns öppettider:

Måndag till fredag
08:00 – 16:30

Lunchstängt
12:00 – 13:00

Rekrytering och bemanning i Lund

Behöver du hjälp med rekryteringen? Behöver du tillfälligt öka personalstyrkan? Med över 25 års branscherfarenhet och auktorisering inom både rekrytering och bemanning, är vi experter på att matcha företag med rätt medarbetare för både kortsiktiga och långsiktiga behov.

Vår strukturerade process säkerställer kvalitet och effektivitet i varje steg, och vi står redo att erbjuda skräddarsydda lösningar för att lösa dina unika personalbehov. Fyll i det här formuläret så återkommer vi!

Jobb i Lund

Vårt jobb är att hitta rätt jobb till dig! Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen få anställning på ett av våra kundföretag eller jobba som bemanningskonsult hos oss.

Välkommen att registrera ditt CV hos oss så blir du sökbar för våra rekryterare som kontaktar dig om det dyker upp en tjänst som matchar din profil.

Utbildning i Lund

Vi tillhandahåller skräddarsydda företagsutbildningar inom områden som truck och travers, svetsteknik, industriteknik samt trafik och transport. Dessa anpassade utbildningar kan genomföras antingen direkt på er arbetsplats eller i våra moderna och komplett utrustade utbildningslokaler.

Utöver det har vi även öppna kurser som startar enligt förutbestämda datum genom hela året. Läs mer om våra företagsutbildningar här.

Vårt team i Lund

Tomas Jonasson produktionschef.

Tomas Jonasson

Affärsområdeschef bemanning
0372-75 99 53
tomas.jonasson@montico.se

David Nilsson konsultchef.

David Nilsson

Konsultchef
042-6000 908
david.nilsson@montico.se 

Anna Eriksson konsultchef.

Anna Eriksson

Kandidathanterare
042-6000 907
anna.eriksson@montico.se