Montico i Ljungby

I Ljungby har vi en unik bredd i våra tjänster för både företag som behöver personal eller utbildning, och för privatpersoner som söker jobb eller studier. Varmt välkommen till oss.

Besöksadress:

Vislandavägen 11
341 38 Ljungby

Telefon:

010-265 95 00
(Växel)

E-post:

Växelns öppettider:

Måndag till fredag
08:00 – 16:30

Lunchstängt
12:00 – 13:00

Rekrytering och bemanning i Ljungby

Vi är experter inom rekrytering och bemanning, dedikerade till att hjälpa företag att hitta rätt medarbetare för både kortsiktiga och långsiktiga behov. Med väl beprövade processer säkerställer vi hög kvalitet och effektivitet i varje steg. Auktoriserade inom både rekrytering och bemanning och med över 25 års erfarenhet erbjuder vi expertis och verktyg för att skapa skräddarsydda lösningar som möter ditt företags specifika personalbehov.

Välkommen att kontakta oss för att få en partner för helhetslösningar inom kompetensförsörjning.

Jobb i Ljungby

Hos oss hittar du många jobbmöjligheter. Du kan antingen arbeta som konsult och bli uthyrd av oss, eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Oavsett var du befinner dig i din karriär, är Montico en länk till ett jobb som passar just dig. 

Utbildning i Ljungby

För företag inom industrin kan vi erbjuda ett stort utbud av skräddarsydda utbildningar som matchar era specifika behov, utmaningar och önskemål. Vårt fokus ligger på att erbjuda praktiska kunskaper och färdigheter som direkt tillämpas på arbetsplatsen.

Oavsett om ni väljer att vi håller utbildningen på er anläggning eller i våra faciliteter, strävar vi efter att skapa en anpassad inlärningsupplevelse som stöder er personals utveckling och förstärker er verksamhet. Utforska vårt utbud av företagsutbildningar här.

Rusta och matcha i Ljungby

Har du kört fast i jobbsökandet? Genom vår tjänst Rusta och matcha får du personlig handledning och stöd för att komma vidare. Du får hjälp med allt från CV och personliga brev till intervjuträning och värdefulla företagskontakter. Du ansöker till Monticos Rusta och matcha via Arbetsförmedlingen. Vill du veta mer? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vårt team i Ljungby

Dragan Culibrk

Dragan Culibrk

Kontorschef
0372-75 99 62
dragan.culibrk@montico.se

Linnea Aronsson handledare.

Linnéa Aronsson

Handledare Rusta och matcha
0372-75 99 54
linnea.aronsson@montico.se 

Christin Bengtsson konsultchef.

Christin Bengtsson

Kandidathanterare
0372-75 99 55
christin.bengtsson@montico.se

Staffan Svensson rekryteringskonsult på Montico.

Staffan Svensson

Rekryteringskonsult
0372-75 99 58
staffan.svensson@montico.se 

Jessica Johansson handledare.

Jessica Holm

Kvalitetsansvarig Rusta och matcha
0372-75 99 57
jessica.holm@montico.se

Tomas Jonasson produktionschef.

Tomas Jonasson

Affärsområdeschef bemanning
0372-75 99 53
tomas.jonasson@montico.se