Hem / Kontakta oss / Hitta kontor / Linköping

Montico i Linköping

Montico har en stark förankring i Östergötland och lång erfarenhet av att hjälpa företag i regionen med att hitta rätt kompetens. Vi har också många lediga jobb. Du hittar oss centralt på Industrigatan.

Besöksadress:

Industrigatan 32 A-B,
582 55 Linköping

Telefon:

010-265 95 00
(Växel)

E-post:

Växelns öppettider:

Måndag till fredag
08:00 – 16:30

Lunchstängt
12:00 – 13:00

Rekrytering och bemanning i Linköping

Upptäck Montico – din totala partner inom kompetensförsörjning. Vi är specialister på rekrytering och bemanning, dedikerade till att hjälpa företag att hitta rätt medarbetare för både kortsiktiga och långsiktiga behov. Med våra beprövade rutiner garanterar vi kvalitet och effektivitet i varje steg av processen.

Auktoriserade inom både rekrytering och bemanning och med över 25 års branscherfarenhet har vi den expertis och de verktyg som krävs för att skapa skräddarsydda lösningar som motsvarar företagens unika personalbehov. Skicka gärna en förfrågan till oss!

Jobb i Linköping

Hos Montico finns jobbmöjligheterna för dig! Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för kollektivpersonal och tjänstemän. Oavsett om du vill arbeta som konsult med varierande uppdrag eller bli anställd direkt hos våra kunder, erbjuder vi flexibla möjligheter för arbete. Vi kopplar samman rätt person med rätt jobb. Sök ditt nästa jobb hos oss!

Utbildning i Linköping

Hos oss hittar du ett stort utbud av företagsutbildningar som vi skräddarsyr och genomför på plats på ert företag med maskiner ​och utrustning som används i er verksamhet. Vi kan också hålla utbildningen i våra lokaler om ni föredrar det. 

Vi har bland annat maskinutbildningar, utbildningar inom svetsteknik, arbetsmiljö och säkerhet, industriteknik, verksamhetsutveckling och ledarskap, trafik och transport. Läs mer om våra företagsutbildningar.

Rusta och matcha i Linköping

Upptäck vår Rusta och matcha, en tjänst för arbetssökande inskrivna på Arbetsförmedlingen. Med våra erfarna jobbcoacher får du individuellt stöd genom hela processen, från CV-skrivning till jobbintervjuträning.

Vi har många lediga jobb genom vår egen bemanningsverksamhet och erbjuder även egna utbildningar som ofta leder till jobb. Välkommen att kontakta oss om du behöver stöd på vägen till arbetsmarknaden. 

Vårt team i Linköping

Kaltrina Haxha.

Thomas Nordh

Regionchef Östergötland
013-24 86 32
thomas.nordh@montico.se

Robert Landén rekryteringskonsult.

Robert Landén

Rekryteringskonsult
0140-59 90 20
robert.landen@montico.se 

Delaram Rasooli handledare

DELARAM RASOOLI

Handledare Rusta och matcha
011-500 10 57
delaram.rasooli@montico.se 

Anna Fransson konsultchef

Anna Fransson

Konsultchef
013-24 86 36
anna.fransson@montico.se 

Mathilda Eriksson rekryteringskonsult.

Mathilda Eriksson

Rekryteringskonsult
0140-59 90 26
mathilda.eriksson@montico.se 

Eric Sundström kandidathanterare.

Eric Sundström

Kandidathanterare
0142-60 89 82
eric.sundstrom@montico.se

Robin Korkeasalo rekryteringskonsult.

Robin Korkeasalo

Rekryteringskonsult
0140-59 90 33
robin.korkeasalo@montico.se