Hem / Kontakta oss / Hitta kontor / Linköping

Montico i Linköping

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med och vad som finns på vårt kontor i Linköping.

Rekrytering och bemanning i Linköping

Behöver ditt företag personal? Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet inom branschen. Genom vår bemanning kan du hyra skicklig personal under både kortare och längre perioder. Skicka en förfrågan till oss så hittar vi den bästa lösningen på era personalbehov!

Jobb i Linköping

Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Kontakta oss om du söker jobb i Linköping!

Utbildning i Linköping

För företag erbjuder vi skräddarsydda utbildningar på plats hos företaget. Kontakta oss för mer information kring våra företagsutbildningar!

Kolla in våra företagsutbildningar här ›

Kontorsinformation

Besöksadress

Teknikringen 10
583 30 Linköping

Öppettider

Vardagar: 08-17
Helger: Stängt

Kontakta oss i Linköping

Har du några funderingar om våra tjänster i Linköping så är du varmt välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter här nedan.

Thomas Nordh regionchef porträttfoto

Thomas Nordh

Regionchef Östergötland

Tel. 013-24 86 32
thomas.nordh@montico.se

Malin Gustafsson konsultchef porträttfoto

Malin Gustafsson

Konsultchef

Tel. 013-24 86 33
malin.gustafsson@montico.se

Anna Edholm konsultchef porträttfoto

Anna Edholm

Konsultchef

Tel. 013-24 86 31
anna.edholm@montico.se