Hem / Kontakta oss / Hitta kontor / Kristianstad

Montico i Kristianstad

Vårt sydligaste kontor finns i Kristianstad och hos oss får du hjälp med allt som har med företagets kompetensförsörjning att göra. Vi hjälper också arbetssökande till jobb eller studier. Varmt välkommen att kontakta oss.

Besöksadress:

Sjöcronas gata 3,
291 53 Kristianstad

Telefon:

010-265 95 00
(Växel)

E-post:

Växelns öppettider:

Måndag till fredag
08:00 – 16:30

Lunchstängt
12:00 – 13:00

Rekrytering och bemanning i Kristianstad

Oavsett om du ska anställa eller hyra personal, är Montico din pålitliga partner. Vi är experter på rekrytering och bemanning, specialiserade på att hjälpa företag att hitta rätt medarbetare, för både kortsiktiga och långsiktiga behov.

Med beprövade rutiner säkerställer vi hög kvalitet och effektivitet i varje steg. Som auktoriserade inom både rekrytering och bemanning, och med över 25 års erfarenhet, har vi expertisen och verktygen för att skapa optimala lösningar för företagens unika personalbehov. Välkommen att kontakta oss! 

Jobb i Kristianstad

Montico strävar efter att hjälpa dig hitta det perfekta jobbet för din profil. Hos oss kan du både arbeta som konsult eller bli direktanställd hos något av våra kundföretag. Vi samarbetar med många företag i olika brancher så chansen att hitta ett jobb för just din inriktning är stor. Sök bland våra lediga jobb eller registrera ditt CV för att kicka igång möjligheterna till ett nytt spännande jobb. 

Utbildning i Kristianstad

Som ett auktoriserat utbildningsföretag erbjuder vi ett brett spektrum av kurser. Ni kan antingen välja ett att boka in er på ett öppet kurstillfälle, eller låta oss skräddarsy utbildningen efter era behov och genomföra den på plats hos er.  

 Vi är också ett ackrediterat testcenter och innehar certifikat för ​kompetensvalidering av exempelvis svetsare och verkstadsarbetare. Utforska vårt utbud av  företagsutbildningar här.

Rusta och matcha i Kristianstad

Behöver du stöd i jobbsökandet? Genom att gå Rusta och matcha hos oss får du värdefulla nycklar till arbetsmarknaden i form av personlig handledning, hjälp med CV-skrivning, förberedelse inför intervjuer och kontakter med företag som söker personal.

Vi är ett auktoriserat matchningsföretag med över 25 års erfarenhet, redo att hjälpa dig på vägen mot jobb eller studier som leder till jobb. Läs mer om vår Rusta och matcha här.

Vårt team i Kristianstad

Henrik Fagerström konsultchef.

Henrik Fagerström

Kontorschef
044-300 09 03
henrik.fagerstrom@montico.se

Sonja Espeter handledare.

Sonja Espeter

Handledare Rusta och matcha
044-300 09 04
sonja.espeter@montico.se

Ida Hansson porträttbild.

Ida Hansson

Konsultchef
044-300 09 13
ida.hansson@montico.se 

Håkan Ekblad.

Håkan Ekblad

Utbildningskonsult Svetsteknik
044-300 09 01
hakan.ekblad@montico.se

Ali Ibrahim handledare

Ali Ibrahim

Handledare Rusta och matcha
044-300 09 05
ali.ibrahim@montico.se

Kristoffer Wisäter Teknisk Säljare.

Kristoffer WiSÄTER

Teknisk säljare
044-300 09 06
kristoffer.wisater@montico.se