Hem / Kontakta oss / Hitta kontor / Kristianstad

Montico i Kristianstad

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med och vad som finns på vårt kontor i Kristianstad.

Rekrytering och bemanning i Kristianstad

Behöver ditt företag personal? Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet inom branschen. Genom vår bemanning kan du hyra skicklig personal under både kortare och längre perioder. Skicka en förfrågan till oss så hittar vi den bästa lösningen på era personalbehov!

Jobb i Kristianstad

Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Kontakta oss om du söker jobb i Kristianstad!

Utbildning i Kristianstad

För företag erbjuder vi både skräddarsydda utbildningar antingen på plats hos företaget eller i våra utbildningslokaler. Vi erbjuder också öppna kurser som startar fasta datum under hela året. Kolla in våra företagsutbildningar här.

Rusta och matcha i Kristianstad

För dig som behöver hjälp och stöd på vägen till jobb eller studier, erbjuder vi något som kallas Rusta och matcha. Du erbjuds bland annat hjälp med att skriva CV och personligt brev samt att söka jobb i närområdet. Läs mer om Rusta och matcha.

Kontorsuppgifter

Besöksadress: Sjöcronas gata 3, 291 53 Kristianstad

Telefon växel: 0200-76 70 00
E-post: info@montico.se

Växelns öppettider: 08:00 – 16:30

Följ oss

På våra sociala medier kan du läsa om senaste nytt och vad vi har på gång framåt.

Vi jobbar i Kristianstad

Henrik Fagerström konsultchef.

Henrik Fagerström

Konsultchef
044-300 09 03
henrik.fagerstrom@montico.se

Sonja Espeter handledare.

Sonja Espeter

Handledare Rusta och matcha
044-300 09 04
sonja.espeter@montico.se

Håkan Ekblad.

Håkan Ekblad

Utbildningskonsult
044-300 09 01
hakan.ekblad@montico.se