Montico i Kristianstad

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med och vad som finns på vårt kontor i Kristianstad.

Rekrytering och bemanning i Kristianstad

I Kristianstad har vi erfarna rekryterare som hjälper företag med hela rekryteringsarbetet. Vi hjälper också till med bemanning där vi hyr ut personal under både kortare och längre perioder. Kontakta oss om ditt företag behöver personal så hittar vi den bästa lösningen på era behov!

Jobb i Kristianstad

Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Kontakta oss om du söker jobb i Kristianstad!

Utbildning i Kristianstad

För företag erbjuder vi både skräddarsydda utbildningar antingen på plats hos företaget eller i våra utbildningslokaler. Vi erbjuder också öppna kurser som startar fasta datum under hela året.

Stöd och matchning i Kristianstad

För dig som behöver hjälp och stöd på vägen till jobb eller studier, erbjuder vi något som kallas Stöd och matchning. Du erbjuds bland annat hjälp med att skriva CV och personligt brev samt att söka jobb i närområdet. Du ansöker till Stöd och Matchning via Arbetsförmedlingen.

Besöksadress

Sjöcronas gata 3
291 53 Kristianstad

Öppettider

Vardagar: 08-17
Helger: Stängt

Telefon

Växel huvudkontor:
0200-76 70 00

Vi jobbar på Kristianstadkontoret

Louise Åkesson

Louise Åkesson

Konsultchef

louise.akesson@montico.se
044-30 00 913

Henrik Fagerström

Henrik Fagerström

Handledare Stöd & matchning

henrik.fagerstrom@montico.se
044-300 09 03

Eva Andersson

Eva Andersson

Handledare Stöd & matchning

eva.andersson@montico.se
044-300 09 04

Hanna Berg

Hanna Berg

Regionchef

hanna.berg@montico.se
044-30 00 911