Hem / Kontakta oss / Hitta kontor / Karlskrona

Montico i Karlskrona

Vi är ett komplett matchningsföretag inom bemanning, rekrytering, utbildning och matchning. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med på vårt kontor i Karlskrona. Vi ser fram emot att höra av dig.

Besöksadress:

Ronnebygatan 42,
371 14 Karlskrona

Telefon:

010-265 95 00
(Växel)

E-post:

Växelns öppettider:

Måndag till fredag
08:00 – 16:30

Lunchstängt
12:00 – 13:00

Rekrytering och bemanning i Karlskrona

Vill du öka arbetsstyrkan på företaget? Montico är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med över 25 års erfarenhet av att hitta medarbetare med rätt profil åt företag. Vi matchar företags behov med rätt kompetens – oavsett bransch eller yrkesroll, både tjänstemän och kollektivarbetare.

Skicka en förfrågan till oss och låt oss gemensamt hitta den bästa lösningen för era aktuella personalbehov.

Jobb i Karlskrona

Letar du efter ditt nästa professionella äventyr? Hos Montico är vi experter på att koppla samman talanger med spännande möjligheter inom olika branscher. Vi arbetar för att hitta ett jobb som passar just dig. Vi har möjligheter både för dig som vill vara konsult eller direktanställd. Kom igång genom att registrera ditt CV hos oss!

Utbildning i Karlskrona

Montico är ett auktoriserat utbildningsföretag och är även godkända som utbildare av bland annat Svetskommissionen, Skärteknikcentrum, Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd och Liftutbildningsrådet.

Vi har ett stort utbud av skräddarsydda företagsutbildningar inom allt från truck, travers, mobila arbetsplattformar och fallskydd till brandfarliga heta arbeten, yrkeskompetensbevis, IWS-utbildning och validering inom svets och CNC. ​Läs mer om våra företagsutbildningar här.

Rusta och matcha i Karlskrona

På Rusta och matcha får du hjälp av våra jobbcoacher som stöttar dig hela vägen till nytt jobb. Du får t ex hjälp med att skriva CV och personligt brev, öva på jobbintervjuer, möjlighet att träffa företag och skaffa kontakter med arbetsgivare. Är du nyfiken på Rusta och matcha och vill veta mer? Fyll i det här formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer.

Vårt team i Karlskrona

Daniel Milic-Jensen.

Daniel Milic-Jensen

Affärsutvecklare och Områdesansvarig 
Rusta och matcha
0454-20 09 97
daniel.milic.jensen@montico.se

Jenny Fuhrman konsultchef.

Jenny Fuhrman

Konsultchef
0455-788 52
jenny.fuhrman@montico.se

Negin handledare i Karlskrona.

Negin Yarahmadi

Handledare Rusta och matcha
0455-788 54
negin.yarahmadi@montico.se

Zouheir Assaf handledare.

Zouheir Assaf

Handledare Rusta och matcha
0455-788 50
zouheir.assaf@montico.se