Montico i Kalmar

I Kalmar driver vi industriinriktade arbetsmarknadsutbildningar för privatpersoner. Vi hjälper också företag med inhyrning och rekrytering av personal samt utbildningar.

Besöksadress:

Torsåsgatan 6,
393 39 Kalmar

Telefon:

010-265 95 00
(Växel)

E-post:

Växelns öppettider:

Måndag till fredag
08:00 – 16:30

Lunchstängt
12:00 – 13:00

Utbildning i Kalmar

För privatpersoner har vi flera olika arbetsmarknadsutbildningar som vi driver i samarbete med Arbetsförmedlingen. Hos oss kan du som arbetssökande välja att utbilda dig inom svets, verkstadsteknik, CNC och industriteknik.

För företag ordnar vi skräddarsydda företagsutbildningar antingen på plats hos företaget eller i våra utbildningslokaler. Vi erbjuder också öppna kurser som startar fasta datum under hela året.

Information om studiebesök på våra utbildningar

Besök vår skola för att få mer information om våra utbildningar och en inblick hur det är att studera på Montico.

Välkommen att besöka oss på:
Onsdagar kl 13.00

Bemanning och rekrytering i Kalmar

Montico är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med över 25 års erfarenhet. Vi hjälper företag att hitta rätt kompetens inom de flesta branscher och yrkesgrupper. Vi arbetar efter certifierade processer som säkerställer hög kvalitet och effektivitet i varje uppdrag. Ni får dessutom en nöjd kund-garanti om vi inte skulle leva upp till era förväntningar.

Oavsett om ni har ett kort- eller långsiktigt personalbehov, skicka gärna en förfrågan så kontaktar vi dig för att se hur vi kan lösa det med bemanning eller rekrytering av kollektivarbetare och tjänstemän.

Jobb i Kalmar

Vi hjälper dig att hitta ett jobb som matchar din profil. Hos oss kan du antingen jobba som bemanningskonsult eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Sök bland våra lediga jobb på hemsidan eller registrera ditt CV så blir du sökbar för våra rekryterare som kan kontakta dig om det dyker upp en tjänst som matchar din profil.

Vårt team i Kalmar

ABDULELAH ALKURDI Utbildningskonsult Svetsteknik.

Abdulelah Alkurdi

Utbildningskonsult Svetsteknik och Verkstadsteknik/CNC
0480-70 01 30
abdulelah.alkurdi@montico.se

SHIRIN ALSAMRA Utbildningskonsult Verkstadsteknik&CNC.

Shirin Alsamra

Pedagogisk resurs
0480-70 01 32
shirin.alsamra@montico.se

PER SIVERUD Pedagogisk resurs.

Per Siverud

Utbildningskonsult Verkstadsteknik/CNC
0480-70 01 31
per.siverud@montico.se