Hem / Kontakta oss / Hitta kontor / Jönköping

Montico i Jönköping

Vi matchar företagens behov med rätt kompetens och personers önskemål med rätt sysselsättning. Så oavsett om du söker personal, arbete eller utbildning kan vi lösa det. Tveka inte att höra av dig.

Besöksadress:

Klubbhusgatan 13,
553 03 Jönköping

Telefon:

010-265 95 00
(Växel)

E-post:

Växelns öppettider:

Måndag till fredag
08:00 – 16:30

Lunchstängt
12:00 – 13:00

Rekrytering och bemanning i Jönköping

Vi på Montico blir gärna din partner inom kompetensförsörjning. Vi är specialister på rekrytering och bemanning och strävar efter att hjälpa företag att hitta rätt medarbetare för både kortsiktiga och långsiktiga personalbehov.

Med våra beprövade rutiner säkerställer vi hög kvalitet och effektivitet i varje led. Auktoriserade inom både rekrytering och bemanning, och med över 25 års branscherfarenhet, är vi redo att leverera skräddarsydda lösningar för att tillgodose ditt företags behov. Skicka gärna en förfrågan så hör vi av oss!

Jobb i Jönköping

Vi är en inkörsport till en rad arbetsmöjligheter. Genom våra tjänster inom bemanning och rekrytering och ett brett kontaktnät med olika företag, erbjuder vi dig chansen att utforska olika branscher och befattningar. Oavsett om du är i början av din karriär eller ute efter nya utmaningar, kan vi hitta ett jobb som matchar din profil. Börja med ett registrera ditt CV!  

Utbildning i Jönköping

Hos oss hittar du företagsutbildningar för industrin samt ​validering och certifiering för att kvalitetssäkra er arbetskraft.

Vi skräddarsyr utbildningarna efter era behov och genomför dem på plats på ert företag med maskiner ​och utrustning som används i er verksamhet, eller i våra ​utbildningslokaler på Montico.​ Det väljer ni.

Vi är också ett ackrediterat testcenter pch har certifikat för att genomföra ​kompetensvalidering inom flera områden enligt ​riktlinjer i Svensk Industrivalidering. Se hela vårt utbud av företagsutbildningar här.

Vårt team i Jönköping

Dejan Rajcevski säljare.

Dejan Rajcevski

Säljare
036-17 33 31
dejan.rajcevski@montico.se

Robert Landén rekryteringskonsult.

Robert Landén

Rekryteringskonsult
0140-59 90 20
robert.landen@montico.se 

Kaltrina Haxha.

Kaltrina Haxha

Konsultchef
036-17 33 32
kaltrina.haxha@montico.se

Michael Kullberg.

Michael Kullberg

Affärsområdeschef verksamhetsutveckling och ledarskap
036-17 33 33
michael.kullberg@montico.se

Robin Korkeasalo rekryteringskonsult.

Robin Korkeasalo

Rekryteringskonsult
0140-59 90 33
robin.korkeasalo@montico.se