Hem / Kontakta oss / Hitta kontor / Helsingborg

Montico i Helsingborg

Vi erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchning. Välkommen att kontakta oss på kontoret i Helsingborg.

Besöksadress:

Berga Allé,
254 52 Helsingborg

Telefon:

010-265 95 00
(Växel)

E-post:

Växelns öppettider:

Måndag till fredag
08:00 – 16:30

Lunchstängt
12:00 – 13:00

Rekrytering och bemanning i Helsingborg

Söker ditt företag kompetent personal? Med över 25 års erfarenhet är vi stolta över att vara ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har kapacitet att uppfylla dina krav. Vår bemanning, tillgänglig för både korta och långa perioder, erbjuder skicklig personal för att säkerställa din verksamhets kontinuerliga framgång.

Skicka en förfrågan till oss och låt oss gemensamt hitta den optimala lösningen för anställning eller inhyrning av personal.

Jobb i Helsingborg

Vi hjälper dig hitta ett jobb som mathcar din profil, intressen, önskemål och kompetens. Hos oss finns möjlighet att både jobba som uthyrd konsult eller bli direktanställd hos något av våra kundföretag. Om du registrerar ditt CV hos oss kommer vi kontakta dig när det dyker upp en passande tjänst för just dig. 

Utbildning i Helsingborg

Montico är ett auktoriserat utbildningsföretag och är även godkända som utbildare av bland annat Svetskommissionen, Skärteknikcentrum, Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd, Liftutbildningsrådet.

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar antingen på plats hos företaget eller i våra utbildningslokaler, beroende på vad ni tycker är bäst. Utöver detta erbjuder vi också öppna kurser som startar fasta datum under hela året. Kolla in våra företagsutbildningar här.

Vårt team i Helsingborg

Tomas Jonasson produktionschef.

Tomas Jonasson

Affärsområdeschef bemanning
0372-75 99 53
tomas.jonasson@montico.se

David Nilsson konsultchef.

David Nilsson

Konsultchef
042-6000 908
david.nilsson@montico.se 

Anna Eriksson konsultchef.

Anna Eriksson

Kandidathanterare
042-6000 907
anna.eriksson@montico.se