Montico i Älmhult

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med och vad som finns på vårt kontor i Älmhult.

Rekrytering och bemanning i Älmhult

I Älmhult har vi erfarna rekryterare som hjälper företag med hela rekryteringsarbetet. Vi hjälper också till med bemanning där vi hyr ut personal under både kortare och längre perioder. Kontakta oss om ditt företag behöver personal så hittar vi den bästa lösningen på era behov!

Jobb i Älmhult 

Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Kontakta oss om du söker jobb i Älmhult!

Utbildning i Älmhult

För företag erbjuder vi både skräddarsydda utbildningar på plats hos företaget. Kontakta oss för mer information om våra företagsutbildningar!

Stöd och matchning i Älmhult

För dig som behöver hjälp och stöd på vägen till jobb eller studier, erbjuder vi något som kallas Stöd och matchning. Du erbjuds bland annat hjälp med att skriva CV och personligt brev samt att söka jobb i närområdet. Du ansöker till Stöd och Matchning via Arbetsförmedlingen.

Besöksadress

Eriksgatan 1
343 30 Älmhult

Öppettider

Vardagar: 08-17
Helger: Stängt

Telefon

Växel huvudkontor:
0200-76 70 00

Vi jobbar på Älmhultkontoret

Christina Tengbom

Christina Tengbom

Handledare Stöd & matchning

christina.tengbom@montico.se 
0476-671050

Aly Tieziny

Aly Tieziny

Handledare/Språkresurs

aly.tieziny@montico.se