Montico i Älmhult

Behöver ditt företag personal? Är det svårt att hitta rätt kompetens? Söker du jobb eller vill utbilda dig? Tveka inte att kontakta oss. Vi har över 25 års erfarenhet och är auktoriserade inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchning.

Rekrytering och bemanning i Älmhult

Behöver ditt företag personal? Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med över 25 års erfarenhet inom branschen. Genom vår bemanning kan du hyra skicklig personal under både kortare och längre perioder. Skicka en förfrågan till oss så hittar vi den bästa lösningen på era personalbehov!

Jobb i Älmhult 

Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Kontakta oss om du söker jobb i Älmhult!

Utbildning i Älmhult

För företag erbjuder vi skräddarsydda utbildningar på plats hos företaget. Kontakta oss för mer information om våra företagsutbildningar!

Kolla in våra företagsutbildningar här ›

Rusta och matcha i Älmhult

För dig som behöver hjälp och stöd på vägen till jobb eller studier, erbjuder vi något som kallas Rusta och matcha. Du erbjuds bland annat hjälp med att skriva CV och personligt brev samt att söka jobb i närområdet. Du ansöker till Rusta och matcha via Arbetsförmedlingen.

Kontorsuppgifter

Besöksadress: Eriksgatan 1, 343 30 Älmhult

Telefon växel: 010-265 95 00
E-post: info@montico.se

Växelns öppettider:
Måndag till fredag 08:00 – 16:30
Lunchstängt 12:00 – 13:00

Följ oss

På våra sociala medier kan du läsa om senaste nytt och vad vi har på gång framåt.

Vi jobbar i Älmhult

Johanna Salamonsen handledare.

Johanna Salamonsen

Handledare Rusta och matcha
0476-67 10 54
johanna.salamonsen@montico.se

Christina Tengbom handledare.

Christina Tengbom

Handledare Rusta och matcha
0476-67 10 50
christina.tengbom@montico.se