Montico i Älmhult

Behöver ditt företag personal? Är det svårt att hitta rätt kompetens? Söker du jobb eller vill utbilda dig? Tveka inte att kontakta oss. Vi har över 25 års erfarenhet och är auktoriserade inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchning.

Besöksadress:

Norra Esplanaden 11,
343 30 Älmhult

Telefon:

010-265 95 00
(Växel)

E-post:

Växelns öppettider:

Måndag till fredag
08:00 – 16:30

Lunchstängt
12:00 – 13:00

Rekrytering och bemanning i Älmhult

Välkommen till Montico, en strategisk partner för kompetensförsörjning. Vi är specialister inom rekrytering och bemanning och strävar efter att bistå företag att hitta de mest lämpade medarbetarna för både korta och långa behov. Skicka en förfrågan så hör vi av oss!

Med beprövade rutiner säkerställer vi kvalitet och effektivitet i varje led. Auktoriserade inom både rekrytering och bemanning, med över 25 års branscherfarenhet, är vi redo att leverera anpassade lösningar för ditt företags unika personalbehov.

Jobb i Älmhult

Oavsett om du är i början av din karriär eller söker förändring, erbjuder vi en väg till nytt jobb inom många olika yrken och branscher. Vi samarbetar med många företag inom bemanning och rekrytering vilket innebär att du kan välja att arbeta antingen som uthyrd konsult eller bli rekryterad till någon av våra kunder. Välkommen att höra av dig om du söker jobb!

Utbildning i Älmhult

För företag erbjuder vi skräddarsydda utbildningar på plats i er verksamhet. Varför inte låta våra instruktörer komma till er arbetsplats och genomföra en truckförarutbildning med era egna truckar? Eller en kurs i mätteknik och ritningsläsning? Vi har över 30 företagsutbildningar. Läs mer här eller kontakta oss om du har några frågor.  

Rusta och matcha i Älmhult

Har du varit arbetslös länge och har svårt att hitta ett jobb? Då kan Rusta och matcha vara något för dig. Det är en tjänst som vi erbjuder i samarbete med Arbetsförmedlingen där vi stöttar arbetssökande på olika sätt. Du väljer själv vilken leverantör du vill gå hos. 

Genom våra erfarna jobbcoacher får du personlig handledning för att hitta rätt jobb eller utbildning. Vi assisterar med CV, personliga brev, jobbsökande och förberedelser inför intervjuer med mera. Låter det intressant? Skicka in detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Vårt team i Älmhult

Johanna Salamonsen handledare.

Johanna Reimer

Handledare Rusta och matcha
0476-67 10 54
johanna.reimer@montico.se 

Christina Jäverbrant handledare.

Christina Jäverbrant

Handledare Rusta och matcha
0476-67 10 50
christina.javerbrant@montico.se 

Jessica Johansson handledare.

Jessica Holm

Kvalitetsansvarig Rusta och matcha
0372-75 99 57
jessica.holm@montico.se

Dragan Culibrk kontorschef och konsultchef

Dragan Culibrk

Kontorschef
0372-75 99 62
dragan.culibrk@montico.se