Montico i Älmhult

Montico erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med och vad som finns på vårt kontor i Älmhult.

Rekrytering och bemanning i Älmhult

Behöver ditt företag personal? Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet inom branschen. Genom vår bemanning kan du hyra skicklig personal under både kortare och längre perioder. Skicka en förfrågan till oss så hittar vi den bästa lösningen på era personalbehov!

Jobb i Älmhult 

Vi förmedlar jobb inom alla typer av branscher och roller, både för tjänstemän och kollektivpersonal. Du kan antingen arbeta som konsult hos oss eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag. Kontakta oss om du söker jobb i Älmhult!

Utbildning i Älmhult

För företag erbjuder vi både skräddarsydda utbildningar på plats hos företaget. Kontakta oss för mer information om våra företagsutbildningar!

Kolla in våra företagsutbildningar här ›

Stöd och matchning i Älmhult

För dig som behöver hjälp och stöd på vägen till jobb eller studier, erbjuder vi något som kallas Stöd och matchning. Du erbjuds bland annat hjälp med att skriva CV och personligt brev samt att söka jobb i närområdet. Du ansöker till Stöd och Matchning via Arbetsförmedlingen.

Kontorsuppgifter

Besöksadress: Eriksgatan 1, 343 30 Älmhult

Telefon växel: 0200-76 70 00
E-post: info@montico.se

Växelns öppettider: 08:00 – 16:30

Följ oss

På våra sociala medier kan du läsa om senaste nytt och vad vi har på gång framåt.

Vi jobbar i Älmhult

Johanna Salamonsen handledare.

Johanna Salamonsen

Handledare Stöd och matchning
0476-67 10 54
johanna.salamonsen@montico.se

Christina Tengbom handledare.

Christina Tengbom

Handledare Stöd och matchning
0476-67 10 50
christina.tengbom@montico.se

Aly Tieziny.

Aly Tieziny

Handledare/Språkresurs
aly.tieziny@montico.se