Swepart löser vakanser med inhyrning

Swepart anlitar Montico för inhyrning av framför allt montörer och CNC-operatörer till deras anläggning i Liatorp. De tycker att samarbetet funkar bra då Montico känner dem väl och vet vilken typ av personal de behöver.

Anställda på Swepart.

Berätta lite om hur ni använder inhyrning?

– Vi använder oss av både inhyrning och hyrrekrytering. För oss är det ett komplement till rekrytering och ett bra sätt att lösa vakanser som uppstår. Vi har ganska långa tidsperspektiv och vet oftast i god tid när någon ska sluta eller byta tjänst. Då hyr vi in personal och om allt funkar anställer vi dem, säger Mattias Ellbring, HR-chef på Swepart.

{

Vi kontaktar Montico vid behov och får några alternativ presenterade. De känner oss väl och vet vilken typ av personal vi behöver.

Swepart Transmission logga.

Hur ser ert samarbete med Montico ut?

– Vi har samarbetat med Montico i många år när det gäller inhyrning av framför allt montörer och CNC-operatörer till vår anläggning i Liatorp. Det är ganska traditionella industrijobb inom maskinbearbetning och mekanisk montering. Vi kontaktar Montico när vi har fått en lucka och får några alternativ presenterade. Det funkar bra. Montico känner oss väl och vet vilken typ av personal vi behöver, säger Mattias Ellbring.

Om Swepart Transmission AB

Swepart Transmission är ett av Sveriges ledande företag inom utveckling och tillverkning av avancerade transmissionslösningar. Företaget har idag två produktionsanläggningar, en i Liatorp och en i Sibbhult, med totalt ca 250 anställda. Sweparts affärsidé är att med hög kompetens och innovativa lösningar inom transmission vara en ledande utvecklings- och tillverkningspartner med fokus på tekniskt avancerade kugghjul, drivaxlar och kundanpassade växlar.

Läs mer om Swepart på www.swepart.se.

Redo att hyra personal?

Vill du komma i kontakt med någon av våra bemanningsexperter för att få rådgivning kring vilken personallösning som passar dig och ditt företag bäst? Klicka på knappen nedan för att kontakta oss!