Hem / Bemanning / Rekryteringsutbildning

Rekryteringsutbildning

Har du svårt att hitta den kompetens ditt företag behöver? Vi kan skräddarsy en yrkesutbildning specifikt för ditt företag som ger dig exakt den kompetens du behöver. Det är en effektiv och flexibel lösning både på kort och lång sikt.

Rekrytera rätt kompetens genom skräddarsydd utbildning

Det råder brist på flera kompetenser inom tillverkande industri. Med vår rekryteringsutbildning får ditt företag snabbt fram den kompetens ni behöver genom att vi utbildar arbetssökande efter era behov. Därefter kan ni hyra in eller anställa de som gått utbildningen. Detta gör rekryteringsutbildning till ett flexibelt och effektivt sätt att säkerställa ditt företags kompetensbehov, både på kort och lång sikt.

Rekryteringsutbildningen utformar vi tillsammans med ditt företag och i samarbete med antingen Arbetsförmedlingen eller ditt företags hemkommun beroende på om det är en arbetsmarknadsutbildning eller vuxenutbildning. Utbildningen äger rum på någon av våra utbildningsenheter och längden varierar mellan 2 och 12 månader beroende på innehåll.

I utbildningen ingår ett antal veckors APL, arbetsplatsförlagt lärande, där eleverna får se hur det fungerar hos er och ni får en chans att lära känna dem.

Så går det till

 

01

Tillsammans tar vi först fram en kravspecifikation på den kompetens ni efterfrågar och utifrån denna skapar vi sedan en studieplan.

02

Därefter rekryterar Montico lämpliga deltagare till utbildningen. Vi ordnar även ett informationsmöte på ert företag där ni får möjlighet att träffa de sökande.

03

Sedan genomförs utbildningen på någon av våra utbildningsenheter. Under utbildningsperioden ingår även APL, arbetsplatsförlagt lärande/praktik.

04

Efter utbildningen hyr ni in eleverna genom vår bemanning och har därefter möjlighet att ta över dem som anställda.

Fördelarna med rekryteringsutbildning

R

Få kompetent personal inom bristyrken.

R

Utbildning anpassad efter er verksamhet.

R

Välj mellan att hyra in efter utbildningen eller anställa själva.

Vill du veta mer om rekryteringsutbildning?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Genom att skicka in formuläret så godkänner du vår integritetspolicy.