”Montico har lyckats hitta rätt kandidater”

Mastec Solutions har samarbetat med Montico i flera år för att lösa sina personalbehov. Montico hjälper dem att hitta matchande kandidater som de testar genom inhyrning och sedan anställer.

Bild på Hans Andersson produktionschef och fasadvägg på Mastecs lokaler i Vaggeryd.

– Vi har haft en bra tillväxt i flera år och löpande behövt stärka upp med ny personal till vår montering. Vi tycker det har varit svårt att hitta folk själva, därför har vi tagit hjälp av Montico. De har verkligen lyckats hitta rätt kandidater åt oss, säger Hans Andersson, produktionschef på Mastec Solutions i Vaggeryd.

{

Vi behöver inte lägga en massa tid på att leta och sortera. Montico förstår oss och vad vi är ute efter. De levererar bra kandidater hela tiden.

Mastec logga.

På Mastec Solutions jobbar man mycket i team och den sociala biten är därför väldigt viktig. Genom att hyra in kan de testa och se hur allt funkar i gruppen och därefter anställa personen till företaget.

– Vi får ett bra urval av kandidater av Montico som vi sedan träffar och intervjuar. Det har funkat jättebra. Vi behöver inte lägga en massa tid på att leta och sortera. Montico förstår oss och vad vi är ute efter. De levererar bra kandidater hela tiden.

Om Mastec Solutions

Mastec Solutions är ett monteringsföretag i Vaggeryd som grundades 2010 och är en del av industrikoncernen Mastec. Företaget sysslar med modul- och systemmontering innehållande mekanik, hydraulik, el och vakuum. Läs mer om Mastec här.

Redo att hyra personal?

Vill du komma i kontakt med någon av våra bemanningsexperter för att få rådgivning kring vilken personallösning som passar dig och ditt företag bäst? Klicka på knappen nedan för att kontakta oss!