Daniel Ilic från Johanson Design.

Kundcase | Bemanning

Johanson Design vänder sig till Montico när de behöver hyra in personal

Johanson Design AB tar sedan två år tillbaka alltid hjälp av Montico för inhyrning av personal. De tycker att det är ett smidigt sätt att hitta rätt medarbetare och värdesätter särskilt de korta ledtiderna och den lokala förankringen hos Montico.

Berätta lite om hur ni arbetar med inhyrning av personal?

– Tanken är egentligen att vi ska sköta all rekrytering och inhyrning själva. Men Montico sålde in sig så bra hos oss att vi bestämde oss för att prova med en vakant tjänst som vi hade just då. Vi var väldigt nöjda med samarbetet och numera tar vi alltid hjälp av Montico när vi behöver hyra in personal. Vi har vuxit mycket de senaste åren och vi hade inte kunnat hantera det själva. Vi har behövt ta hjälp utifrån, säger Daniel Ilic, personalchef på Johanson Design.

”Vår kontaktperson på Montico är väldigt kompetent. Jag har stort förtroende för henne och vet att hon levererar bra.”

Hur fungerar samarbetet med Montico?

– Det är väldigt bekvämt för mig eftersom jag blir servad med bra kandidater. Montico har väldigt korta ledtider, det har ingen annan leverantör klarat. Vår kontaktperson Nathalie är fruktansvärt bra. Väldigt kompetent. Jag har stort förtroende för henne och vet att hon levererar bra. Hon har också den lokala förankringen och känner till området väl. Vi har en väldigt bra kommunikation och tät kontakt. Hon är med i loopen hela tiden och har koll på vad vi behöver och följer upp hur det går.

Vilka typer av tjänster har ni fått hjälp med?

– Vi jobbar med möbeltillverkning och det kan ibland vara svårt att hitta rätt kompetens. Det har Montico hjälpt oss med. Det har bland annat gällt sömnadspersonal, tapetseringspersonal, monteringspersonal och medarbetare till emballering och lager. Vi har även fått hjälp med en rekrytering som gällde kundsupport på exportsidan. Nathalie har nog hjälpt mig med varenda tjänst vi har här i princip.

Om Johanson Design

Johanson Design AB är ett familjeägt företag i Markaryd som tillverkar designmöbler till offentliga sektorn. Företaget grundades 1953 och är idag ett internationellt företag som omsätter 210 miljoner kronor och har ett 70-tal anställda.

Är ditt företag i behov av personal?

Vill du komma i kontakt med någon av våra bemanningsexperter för att få rådgivning kring vilken personallösning som passar dig och ditt företag bäst? Klicka på knappen nedan för att kontakta oss!