Enertech får snabba besked och bra montörer från Montico

Enertech hyr in personal från Montico till montering och lager för att sedan anställa dem. De tycker att samarbetet fungerar utmärkt och ser det som en trygghet med en leverantör som kan ge snabba besked och hjälpa dem att hitta personal som matchar deras behov.

Produktionen på Enertech.

Hur jobbar Enertech med personalförsörjning?

– Vi är inne i en expansiv fas, orderstocken har verkligen eskalerat så vi jobbar både med att rekrytera själva och hyra in personal från Montico som vi sedan oftast anställer. Vi jobbar långsiktigt med inhyrning och har en kontinuerlig beläggning, säger Martin Davidsson, produktionschef på Enertech.

{

Samarbetet med Montico fungerar utmärkt. Kommunikationen är väldigt bra och vi får snabba besked.

Enertech logga.

Hur fungerar samarbetet med Montico?

– Det fungerar utmärkt. En guldstjärna till Dragan. Han kan vår bransch och vet vad som krävs, vilket är en trygghet. Kommunikationen är väldigt bra och vi får snabba besked. När han hälsar på sticker han in näsan på mitt kontor och frågar om vi behöver personal och i så fall fixar han det. Det kan också vara att han på eget initiativ presenterar en person som han hittat och tycker skulle passa in hos oss, säger Martin Davidsson.

Om Enertech

Enertech AB är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter och finns representerat i ett stort antal länder över hela världen. I bolaget ingår varumärkena CTC, Bentone och Turboflame. All utveckling och tillverkning sker i småländska Ljungby och Sävsjö. Enertech grundades 1923 och har idag ca 220 anställda. Läs mer om Enertech på www.enertech.se.

Är ditt företag i behov av personal?

Vill du komma i kontakt med någon av våra bemanningsexperter för att få rådgivning kring vilken personallösning som passar dig och ditt företag bäst? Klicka på knappen nedan för att kontakta oss!