Affärsområdeschef Amanda Johansson och två personer som skriver på papper.
Aktuellt från Montico | 29 januari, 2024
Nu utökar vi med Rusta och matcha i Linköping
Vi växer vidare i Linköping och erbjuder nu även på uppdrag av Arbetsförmedlingen tjänsten Rusta och matcha för arbetssökande som behöver hjälp på vägen till jobb eller studier.

Montico har en stark förankring i Östergötland och lång erfarenhet av att hjälpa företag i regionen med att hitta rätt kompetens genom bemanning, rekrytering och utbildning. Nu utökar vi vår verksamhet i Linköping med matchningstjänster för arbetssökande.

– Vi är glada att vi nu fått klartecken från Arbetsförmedlingen att driva Rusta och matcha även här. Vi är ju leverantör av denna tjänst på 10 andra orter redan och vi ser att det med den ökande arbetslösheten finns ett stort behov av den här sortens coachning, säger Amanda Johansson, affärsområdeschef.

Man ansöker till Rusta och matcha via Arbetsförmedlingen och väljer själv vilken leverantör man vill gå hos för att få stöd i jobbsökandet. Varje leverantör har ett eget så kallat KA-nummer, Monticos är 10072237.

Fler nyheter

Montico startar helt ny typ av yrkesutbildning för vuxna

Montico startar helt ny typ av yrkesutbildning för vuxna

I höst startar vi en ny 1-årig yrkesutbildning på gymnasial nivå för vuxna som vill läsa till Internationell svetsare. Detta efter att ha blivit utvalda som utbildningsanordnare till ett pilotprojekt som drivs av Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH).

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg.

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.