Två män framför kontorsentré
Aktuellt från Montico | 21 april, 2023
Nu utökar vi med bemanning i Vimmerby
Montico bedriver sedan tidigare arbetsmarknads- och företagsutbildningar i Vimmerby. Nu utökar vi verksamheten med bemanningstjänster.

– Många företag upplever idag att det är svårt att hitta rätt kompetens. Därför är vi glada att nu kunna erbjuda både bemanning och utbildning i Vimmerby. Genom att kombinera våra tjänster kan företagen få en heltäckande lösning för sina personalbehov, oavsett om det gäller att hyra in personal eller att kompetensutveckla sin befintliga personal, säger Tomas Jonasson, affärsområdeschef bemanning.

Monticos bemanningslösningar omfattar både kollektiv- och tjänstemannapersonal och ger företag möjlighet att hyra in personal för att täcka temporära behov, till exempel vid sjukdom, semester eller hög arbetsbelastning och säsongstoppar. Företagsutbildningarna som Montico erbjuder skräddarsys efter kundens behov och kan utföras antingen på plats hos företaget eller i Monticos egna utbildningslokaler.

– Vimmerby med omnejd är en spännande region på flera sätt med många företag inom tillverkningsindustrin, en bransch som vi har stor erfarenhet av. Vi samarbetar idag med ett par företag på orten och ser fram emot att hjälpa fler företag med utbildningar och bemanningslösningar, säger Oliver Petersson, konsultchef på Vimmerbykontoret.

 

Fler nyheter

Montico startar helt ny typ av yrkesutbildning för vuxna

Montico startar helt ny typ av yrkesutbildning för vuxna

I höst startar vi en ny 1-årig yrkesutbildning på gymnasial nivå för vuxna som vill läsa till Internationell svetsare. Detta efter att ha blivit utvalda som utbildningsanordnare till ett pilotprojekt som drivs av Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH).

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg.

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.