CNC-lärare och elev vid en maskin.
Aktuellt från Montico | 14 maj, 2024
Nu kommer vi till Kalmar – startar utbildningar för arbetssökande
Montico har tagit över som ny leverantör efter att ha vunnit Arbetsförmedlingens upphandling i Kalmar. ”Jätteroligt att vi fått förtroende att driva våra utbildningar på en helt ny ort.”

Arbetsmarknadsutbildningarna som kommer drivas är inom svets, industriteknik, CNC och verkstadsteknik och riktar sig mot arbetssökande.

– Det finns en stor efterfrågan på kompetens inom industrin så det känns jätteroligt och angeläget att kunna erbjuda dessa utbildningar som både matchar företagens behov och stärker de arbetssökandes chanser att få ett jobb, säger Josef Nagy, affärsområdeschef Montico.

Montico driver sina utbildningar i samma lokaler som den tidigare leverantören på Torsåsgatan 6 och kommer dessutom erbjuda tjänster för företag när det gäller inhyrning och rekrytering av personal.

Fler nyheter

Montico startar helt ny typ av yrkesutbildning för vuxna

Montico startar helt ny typ av yrkesutbildning för vuxna

I höst startar vi en ny 1-årig yrkesutbildning på gymnasial nivå för vuxna som vill läsa till Internationell svetsare. Detta efter att ha blivit utvalda som utbildningsanordnare till ett pilotprojekt som drivs av Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH).

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg.

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.