Thomas och en bild från industrilokal.
Aktuellt från Montico | 16 augusti, 2022
Montico största leverantören i ESF-projekt
Montico har det senaste året hjälpt 75 industriföretag med sin strategiska kompetensförsörjning inom ramen för Europeiska Socialfondens projekt och är därmed den klart största leverantören.

I februari förra året blev Montico genom upphandling utvald som en av leverantörerna i fyra EU-finansierade projekt, med syfte att stärka och utveckla svenska industriföretags kompetens. Sedan dess har Montico fått uppdrag från inte mindre än 75 företag.

– Strategisk kompetensförsörjning är ett viktigt område för oss och något vi har arbetat med på olika sätt i många år. Vi är därför glada att vi inom ramen för ESF-projekten kunnat hjälpa ännu fler industriföretag att stärka sin kompetens och konkurrenskraft, säger Thomas Gustavsson, projektledare Montico.

ESF-projekten där Montico är leverantör är Framtidssäkrad industri, Kompetenssäkrad individ, Kompetens för konkurrenskraft samt CompCor. Montico samarbetar även med Campus Ljungby i ett regionalt ESF-projekt i Kronoberg och Jönköping som heter BAT & Stork. Dessutom är vi efter upphandling leverantör av sex olika utbildningar genom Trygghetsfonden (TSL).

Fler nyheter

Montico startar helt ny typ av yrkesutbildning för vuxna

Montico startar helt ny typ av yrkesutbildning för vuxna

I höst startar vi en ny 1-årig yrkesutbildning på gymnasial nivå för vuxna som vill läsa till Internationell svetsare. Detta efter att ha blivit utvalda som utbildningsanordnare till ett pilotprojekt som drivs av Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH).

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg.

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.