Bild på Mattias Frost och en rekryteringskonsult
Aktuellt från Montico | 19 januari, 2022
Montico startar ny utbildning för rekryterare
Med start i vår erbjuder vi en förberedande utbildning för företag och andra verksamheter som vill certifiera sig inom rekrytering.

I maj blev Montico godkända som kursleverantör inför certifiering av rekryterare enligt DNVs standard (Det Norske Veritas).

– Våra egna rekryteringskonsulter är utbildade enligt denna standard och vi är glada att nu kunna erbjuda utbildningen för företag och andra verksamheter, säger affärsområdeschef Mattias Frost.

Utbildningen riktar sig till alla som arbetar med rekrytering t ex personal inom kompetensförsörjning, HR eller Talent Acquisition. Deltagaren lär sig att genomföra träffsäkra rekryteringar med hög och jämn standard som utgår från evidensbaserad forskning, internationella standarder och gällande lagar.

– Man får kvalificerade verktyg att genomföra en professionell rekrytering samtidigt som man förbereds inför att bli certifierad genom DNV.

Läs mer om utbildningens innehåll, orter och datum här.

Fler nyheter

Fler YH-kurser på Montico efter sommaren

Fler YH-kurser på Montico efter sommaren

En helt ny kurs och fler starter av två befintliga kurser. Det blev resultatet för Montico när Myndigheten för yrkeshögskolan presenterade vilka ansökningar som beviljats.

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg.

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.