Montico i topp bland utbildningsleverantörer

Näst största leverantören i Trygghetsfondens kompetensutvecklingsprojekt för företag.
7 mars, 2023
Thomas framför Montico-logga

Sedan sommaren 2020 har Trygghetsfonden (TSL) drivit ett projekt för företag som påverkades av pandemin med kompetensutvecklingsinsatser medfinansierat av Europeiska Socialfonden. Projektet hette ”Kompetens för konkurrenskraft för individer och företag” och är nu avslutat.

– Det var ca 25 upphandlade leverantörer i projektet och där var vi näst störst sett till antal deltagare. Totalt var det 924 personer som gick våra utbildningar. Och av de ca 100 utbildningar som fanns i utbudet var våra utbildningar några av de mest efterfrågade. Jätteroligt verkligen, säger Thomas Gustavsson, projektledare.

– Vi har fått många positiva kommentarer från deltagarna som tyckte att vi hade bra utbildningar och lärare, att det var intressant, ökade förståelsen och att upplägget var väl avvägt mellan gemensamma diskussioner, övningar och teoridel.

Monticos utbildningar kommer även fortsättningsvis finnas med i TSL:s kursutbud, med den skillnaden att det inte längre finansieras av Europeiska Socialfonden.

Mer under aktuellt

Nu utökar vi med bemanning i Vimmerby

Nu utökar vi med bemanning i Vimmerby

Montico bedriver sedan tidigare arbetsmarknads- och företagsutbildningar i Vimmerby. Nu utökar vi verksamheten med bemanningstjänster.

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg. 

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.